News Flash:

DRAMA! Un mare actor a murit subit

27 Martie 2016
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu
Actorul de comedie si umoristul american Garry Shandling, care a fost una din vedetele emisiunii ''The Larry Sanders Show'' si a propriului sau sitcom ''It's Garry Shandling's Show'', a murit subit joi, la Los Angeles, la varsta de 66 ani.

Shandling a murit la spital dupa ce a suferit acasa o "urgenta medicala", a carei natura nu a fost precizata, a declarat un purtator de cuvant al politiei din Los Angeles revistei 'Variety', specializata in industria de divertisment, relateaza AFP si DPA.

Potrivit site-ului de informatii despre celebritati 'TMZ', actorul a murit din cauza unei crize cardiace.

Originar din Chicago, Shandling era cunoscut pentru satira lui interpretata in maniera inexpresiva in genuri de televiziune consacrate, cum ar fi sitcomurile si talk-show-urile difuzate seara tarziu.

Actorul a cunoscut faima cu ''It's Garry Shandling's Show'', parodie a unui "talk-show" fictiv difuzat intre 1986 si 1990 si care i-a adus o nominalizare la premiile Emmy. Cu toate acestea, performantele sale din ''The Larry Sanders Show'', difuzat pe HBO intre 1992 si 1998, au avut impactul cel mai puternic asupra comediei de televiziune. El a primit 17 nominalizari la premiile Emmy pentru aceasta emisiune, in calitate de actor sau scenarist, si a castigat unul, impartit cu Peter Tolan, in 1998, pentru textele sale umoristice.

shandling urgenta medicala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)