News Flash:

DRAMA traita de cantareata Emilia Ghinescu

23 Ianuarie 2017
2932 Vizualizari | 0 Comentarii
emilia ghinmescu
Emilia Ghinescu radiaza de fericire si voiosie, insa artista a marturisit ca viata ei nu a fost deloc roz in perioada copilariei. Artista a marturisit ca tatal ei era un om violent care ”se impunea de fiecare data prin forta”.
 
Emilia Ghinescu nu a avut parte de o copilarie fericita! Artista sustine ca a fugit de nenumarate ori de acasa, caci tatal ei era un barbat extrem de violent.
„Am fugit de acasa de multe ori. Bunicii erau singura mea scapare, pentru mine, acasa era iadul, raiul era la tara, la bunici. Nu am vrut sa fiu ca mama, sa suport batai si jigniri. Am fost foarte categorica in privinta asta. Mi-am acceptat copilaria si consider ca ce am dobandit acum e ca o rasplata a ceea ce am trait in trecut. Acolo sus, undeva, exista un Dumnezeu pentru toata lumea. Eu am fost iubita si ocrotita de Dumnezeu”, a povestit artista.
Ea a adaugat ca tatal ei se impunea de fiecare data prin forta: "Ce sa poata sa faca un copil, o fetita de 11 ani in fata unui adult, care se impunea prin forta. Nu puteam sa fac nimic. Acum, gandindu-ma retroactiv, ma gandesc chiar si eu de unde am avut forta aia sa plec singura, noaptea, la 60 de km de Pitesti."

emilia ghinescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006692 (s)