News Flash:

DRAMA in familia unui campion de raliuri. Fiul sau a murit intr-un CUMPLIT ACCIDENT petrecut in Hunedoara

20 Noiembrie 2015
1418 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai cimpeanu junior
Drama in familia lui Mihai Cimpeanu, multiplul campion mondial la raliuri. Fiul sportivului, Mihai Jr., a murit in urma unui grav accident rutier, produs la Fornadie. Tanarul, care se afla in masina alaturi de sotia lui, a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a izbit frontal de un TIR. Femeia se afla in stare grava.
Mihai Cimpeanu Jr. se indrepta spre casa, la Brad, cand s-a intamplat tragicul accident. Martorii sustin ca tanarul avea viteza mare, desi carosabilul era ud, iar drumul era neiluminat si aflat in lucru.
Astfel, la un moment dat, intr-o curba usoara, soferul a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un autotractor. Soferul TIR-ului nu a mai putut evita impactul, relateaza presa locala.
"Am auzit o bubuitura puternica. A avut viteza si frontal a intrat in TIR. L-am intrebat pe soferul TIR-ului daca nu a putut sa-l evite, dar mi-a spus ca nu. Soferul e mort, i-a zburat o mana si un picior si mai era o domnisoara (sotia lui Mihai Jr., n. red), dar si ea e grav, am vazut ca ii curgea sange pe gura. Eu atata am vazut”, a povestit un martor.
In urma impactului, Mihai Cimpeanu Jr. a murit, iar sotia sa a fost ranita grav. Soferul TIR-ului a fost doar usor ranit, scrie ziuadevest.ro.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, "in cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa".
Acum, sotia tanarului se afla internata la Spitalul Judetean de Urgenta Deva.
"Este intubata in acest moment, stabila, dar prognosticul este rezervat, pentru ca are un hematom extrem de mare pe creier. Nu necesita interventie chirurgicala, pentru ca nu e rupt, nu e fisurat. Acum e sub tratament, si speram ca acel hematom sa inceapa sa se resoarba si starea pacientei sa se imbunatateasca", a declarat Calin Laza, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Deva.

mihai jr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005500 (s)