News Flash:

DRAMA Ancai Turcasiu

14 Iulie 2016
10461 Vizualizari | 0 Comentarii
anca turcasiu2
La prima vedere, e fericita, insa, in realitate, inca o doare ca a fost nevoita sa renunte la cariera muzicala. Dupa ce producatorii muzicali i-au inchis, pe rand, usa in nas, Anca Turcasiu, actrita cu diploma, si-a cladit o alta cariera in teatru. Colega de generatie cuMadalina Manole, cantareata si-a marturisit drama intr-un exces de sinceritate.

O simpla intrebare despre muzica a fost picatura care a umplut paharul pentru Anca Turcasiu, demonstrand ca frustrarile Madalinei Manole erau reale. „Nu stiu ce mai e nou in muzica pentru ca nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine sa ma bat, pentru ce? Sa-mi inchida usile in nas?! Ce, am nevoie sa fiu nefericita pe pamant sau ce? Merg acolo unde sunt iubita, apreciata, aplaudata – in zona de teatru si cant in continuare cu orchestra condusa de Petre Geambasu. Am vreo sase roluri principale in sase spectacole, majoritatea comedii”, a rabufnit artista.

„E un nonsens sa ma gandesc la viitor”

Cand vine vorba despre fiul ei, Alexandru, in clasa a XI-a, Anca surprinde din nou: „Fiul meu studiaza magia cu ajutorul cartilor de joc si ii place foarte mult. A facut pian, canta foarte frumos, dar s-a oprit. Nu ma gandesc niciodata la viitor, e un nonsens, pentru ca nu stim ce se intampla peste cinci minute. De ce sa-mi fac planuri?! Traiesc in prezent. Bineinteles ca ma gandesc la ziua de maine sau cand imi planific o calatorie, dar nu ce va face copilul meu peste cinci ani, e aberant. Cum sa ma gandesc de acum la o cariera pentru el, mi se pare o stupizenie sa faci asta!? Ce va fi va fi! Stiu sigur ca va face cu pasiune ceea ce va dori si ca va fi fericit”.

„Cei care vor diete sa consulte un nutritionist”

La 45 de ani arata ca la 20 si sustine ca totul se datoreaza echilibrului. „Genetic, nu stiu daca as fi avut masurile acestea, ca mama a fost cam plinuta. Tin la sport, dieta, somn si odihna cat se poate. N-am apelat la nicio interventie estetica pentru ca n-am avut nevoie si nici nu cred ca voi avea. Prefer metodele noninvazive, adica nu bisturiu si injectii. Cei care vor diete sa consulte un nutritionist, nu sa caute pe internet sau sa ma asculte pe mine, care sunt actrita, cantareata si designer de interioare”, spune Anca.

anca turcasiu madalina manole
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004996 (s)