News Flash:

Dragos Bucur isi da cu parerea despre Delia. Ce a putut spune despre ea

9 Octombrie 2016
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos bucur
Unul dintre cei mai indragiti actori de la noi a dat de curand cartile pe fata, atunci cand a spus ce crede cu adevarat despre cantareata Delia.
Mai exact, Dragos Bucur, protagonistul din filmul „Doua Lozuri“, in care joaca alaturi de bunii sai prieteni, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, si-a dat cu parerea despre calitatile de cantareata ale Deliei. Si nu numai. Asta deoarece intr-o scena care se pretrece in masina, a respectivei comedii, prietenii devin nostalgici si isi amintesc de artistele cu adevarat talentate precum Mirabela Dauer sau Corina Chiriac, pe care le vedeau candva la televizor.
Dupa ce ajung rapid la concluzia ca „pe vremuri era mai bine“, cei trei prieteni isi amintesc de o artista controversata de la noi. „Delia e o voce frumoasa“, e replica lui Dorian Boguta, la care se adauga rapid si concluzia lui Dragos Bucur: „Delia e sibuna“, atunci cand aude numele cantaretei.  
Super-comedia „Doua Lozuri“ suprinde perfect spiritul romanului fara bani. In stilul caracteristic, aflat la ananghie, romanul viseaza la un loz norocos si la un castig peste noapte, dar, cand il loveste norocul, nu stie cum sa reactioneze. Povestea se invarte in  jurul celor trei protagonisti, Sile, Dinel si Pompiliu (Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol), care afla ca nu e de ajuns sa fii declarat castigator doar pentru ca ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie sa „suferi“ pana ajungi milionar. Cei trei vor trece printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie ca sa ridice marele premiu.
„Doua Lozuri“ are azi, pe 7 octombrie 2016, premiera in cinematografe.

dragos bucur calitatile voce buna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)