News Flash:

Dragnea vrea o lege impotriva celor care defăimeaza Romania, "gen Monica Macovei si alti europarlamentari"

13 Martie 2018
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea liviu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca este nevoie de o lege impotriva celor care defaimeaza Romania, ”gen Monica Macovei si alti europarlamentari care mint despre propria tara”, astfel incat ”statul roman sa corecteze aceste lucruri”.
”Am vorbit cu mai multi colegi si am convenit sa lucram la o lege, nu stiu daca e nevoie de o legislatie, la o lege care sa reglementeze sau sa dea posibilitatea statului roman sa sanctioneze aceste lucruri, pentru ca acesti oameni - gen Monica Macovei si alti europarlamentari care mint despre propria tara, care defaimeaza propria tara, aduc foarte multe deservicii si noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect si nu castigam absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

El a mai spus ca trebuie facuta o lege care sa dea dreptul statului roman ”sa corecteze aceste lucruri”.

”Nu stiu acum cum, dar in alte tari poate exista asa ceva. Nu poti sa stai indiferent si inactiv. Vi se pare bine ca despre tara noastra sa se vorbeasca, folosind minciuni, atat de rau? Sa se spuna lucruri mincinoase?Eu nu vorbesc de infractiune, dar cineva trebuie sa plateasca. Sigur ca intra la libera exprimare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa defaimezi”, a mai spus Dragnea.
Liviu Dragnea: Statul paralel, o caracatita care a frant destine, care a sugrumat dezvoltarea tarii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca statul paralel este o caracatita care a sugrumat dezvoltarea Romaniei, iar presedintele Klaus Iohannis este unul dintre beneficiar, idar ca nu ii sunt clare motivele pentru care seful statului prefera sa ia apararea unor bucati din acest stat paralel.

„S-a facut atat de mult rau, se face atat de mult rau, incat lucrurile astea nu pot ramane nepedepsite (...) Statul paralel este un grup de indivizi, din pacate foarte mari, cu ramificatii inimaginabil de largi, care exercita puterea statului intr-un mod nelegal si nelegitim, substituindu-se puterii legitime care se obtine prin votul democratic”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

El a mai spus, intrebat de moderatorii emisiunii TV unde se situeaza presedintele Klaus Iohannis ”in aceasta ecuatie de putere oculta”, ca seful statului este unul dintre beneficiarii statului paralel, dar ca nu ii sunt clare motivele pentru care prefera sa ia apararea ”unor bucati din acest stat paralel”.

”Si acum, si inainte este format din oameni din serviciile secrete, o parte din procurori, o parte din judecatori, oameni din SPP, in frunte cu generalul Pahontu, oameni din Garda Financiara inainte, oameni din ANAF, din Politie, din vama, din mediul privat. Este o ramificatie, care, in momentul in care va iesi la iveala, si eu sunt sigur ca incet incet va iesi la iveala, la un moment dat va bubui, sper ca va bubui, ne va ingrozi pe toti, pentru ca e o caracatita care a sugrumat pe de-o parte dezvoltarea Romaniei si care a stabilit destine, care a frant vieti, destine, care a bagat oameni in puscarie, care a scapat infractori, a protejat interese straine, care a protejat interese economice, care a lovit in intersele romanesti, care a lovit in interesele capitlului autohton, care s-a implicat in alegerile interne din anumite partide, care s-a implicat alegerile democratice, in facerea de guverne, a deschis dosare, care a inchis dosare si care incearca sa faca asa in continuare asa si inca reuseste. Poate nu la nivelul de dinainte, dar nivelul oricum este destul de mare si acum si destul de periculos”, a adaugat Liviu Dragnea.

Dragnea spune ca PSD nu ar sustine la prezidentiale un candidat din afara partidului

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca este putin probabil ca ”ditamai PSD-ul” sa sustina un candidat din afara partidului pentru alegerile prezidentiale.

”Vorba lui Olguta: noi nu stabiliram ce facem noi si ne apucam sa sustinem pe altii?”, a spus Dragnea, intrebat daca PSD l-ar putea sustine pe Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezidentiale.

Intrebat daca social-democratii ar putea sustine, totusi, un candidat din afara partidului, el a spus: ”Nu prea. Ditamai PSD-ul? Ce naiba”.


dragnea romania tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005024 (s)