News Flash:

Dragnea: Sper ca Ponta sa revina in 7-10 zile, lipsa lui tulbura partidul si coalitia

26 Iunie 2015
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea spune ca spera ca premierul Victor Ponta sa revina in tara "in cateva zile, 7 - 10 zile", intrucat lipsa acestuia "tulbura foarte mult partidul si tulbura si coalitia cu efecte in exercitarea actului de guvernare".
Dragnea a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Baia Mare, ca premierul "este mai bine decat initial, dar nu foarte bine", transmite corespondentul MEDIAFAX.
"E mai bine decat era initial, dar nu foarte bine, operatia fiind complicata, recuperarea este foarte grea, trebuie sa o faca cu foarte mare atentie pentru a ramane cu piciorul intreg. Sper sa faca o recuperare cat mai buna", a afirmat Dragnea.
Acesta a adaugat ca i-a spus premierului Ponta sa incerce sa gaseasca toate modalitatile medicale si procedurale prin care sa revina in tara si sa faca recuperarea aici, "si sa ajunga la Guvern".
"Este o perioada in care aceasta lipsa tulbura foarte mult partidul si tulbura si coalitia cu efecte in exercitarea actului de guvernare. Ne dorim sa se intoarca cat mai repede. Se va intoarce, sper, in cateva zile, 7 - 10 zile”, a spus Dragnea.
Joi seara, si liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, declara ca premierul Victor Ponta "trebuie sa se intoarca de urgenta in tara si sa spuna clar ce are de gand sa faca".
"Victor Ponta trebuie sa se intoarca de urgenta in tara! Datoria lui e sa se intoarca urgent si sa spuna clar ce are de gand sa faca. Daca Victor Ponta nu intelege, nu e bine”, declara Oprisan.

victor ponta baia mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005238 (s)