News Flash:

Dragnea: S-au pretins independenti, fara legatura cu partidele politice, dar guvernarea a fost pentru ei un tren politic

14 Octombrie 2016
961 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0 1
Presedintele PSD Liviu Dragnea scrie, pe Facebook, ca "tehnocratii au mintit", guvernarea dovedindu-se pentru ei un tren politic, in timp ce premierul Dacian Ciolos si-a anuntat "o platforma civila, cusuta cu ata galbena de la PNL si cu acul presedintelui Iohannis".
"Unul cate unul, ministrii Guvernului Ciolos parasesc guvernarea si se pregatesc sa intre ba in PNL, ba in USR. Ciolos insusi si-a anuntat aseara o platforma <<civila>>, cusuta cu ata galbena de la PNL si cu acul presedintelui Iohannis", a scris Dragnea pe reteaua de socializare.
Liderul PSD mai acuza "minciuna" membrilor guvernului in ceea ce priveste independenta politica. "Acesti oameni au fost instalati la Palatul Victoria pentru ca s-au pretins independenti, fara legatura cu partidele politice. Dar, dupa cum se vede, tehnocratii au mintit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic in care se urca acum cu totii. Nu le-a pasat de economie, nu le-a pasat de oameni, nu le-a pasat de tara. I-a preocupat doar cariera lor politica si aranjamentul cu Iohannis", a spus social-democratul.
Premierul Dacian Ciolos a spus vineri ca a avut o discutie cu cativa dintre ministri legata de implicarea lor politica in alegerile parlamentare si, cel mai probabil, in perioada urmatoare acestia vor face un anunt in privinta candidaturilor si vor demisiona din Executiv.
Premierul a anuntat joi seara ca inainte de inceperea campaniei electorale va prezenta ''o platforma de lucru pentru perioada urmatoare'' care sa reflecte experienta acumulata si sa prezinte solutiile de avut in vedere dupa alegeri, proiect ce va constitui o baza de discutii cu partidele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)