News Flash:

Dragnea: Nu mi-a placut ATITUDINEA purtatorului de cuvant al Guvernului privind acuzatiile de PLAGIAT ale lui Toba

2 Decembrie 2015
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu i-a placut atitudinea purtatorului de cuvant al Guvernului care s-a pronuntat despre pozitia Executivului referitoare la acuzatiile de plagiat aduse ministrului MAI Petre Toba.

"Vreau sa-i trag un semnal de alarma si premierului Dacian Ciolos. Nu mi-a placut atitudinea purtatorului de cuvant al Guvernului care era foarte transant in problema lui Petre Toba. La MAI e nevoie de stabilitate. E un om care cunoaste sistemul. Petre poate fi un ministru tehnocrat", a declarat Liviu Dragnea.

Seful PSD a precizat ca fostul premier trebuia sa guverneze in continuare.

"Victor Ponta nu trebuia sa plece. Poate a fost o decizie buna sau nu, doar el stie ce a fost in sufletul lui. El trebuia sa guverneze in continuare. Era un guvern bun", a adaugat liderul PSD.

Liderul PSD a vorbit si despre aplicarea de catre Guvernul Ciolos a unor masuri initiate si aprobate de PSD, spunand ca atat timp cat acestea vizeaza "bunastarea romanilor si cresterea economica", acestea nu sunt negociabile.

"Vorbim de niste angajamente, solicitari, pe care le-am prezentat public, toate masurile initiate si aprobate de PSD si care au ca finalitate bunastarea romanilor si cresterea economica pentru noi nu sunt de negociat. Toate aceste masuri aveau sustinere financiara. (...) Nu putem vota un buget care sa stopeze cresterea economica", a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a opinat ca cel mare test al Guvernului Ciolos este legea bugetului pe 2016. "Primul mare examen este bugetul apoi vin celelalte mai mari. Este foarte usor sa critici, sa injuri si este mai greu cand te asezi acolo pe scaun. (...) De la noi are sprijin daca orice masura tine cont de bunastarea romanilor. si cresterea economica. Daca nu se va tine cont de acest lucru, noi le vom bloca initiativele", a mentionat seful PSD.

dacian ciolos petre toba liviu dragnea victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005741 (s)