News Flash:

Dragnea: "Nu mi-a picat bine ca Ponta nu m-a sustinut in PSD"

30 Iulie 2015
1144 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca a fost deranjat de faptul ca Victor Ponta nu l-a sustinut pe el in lupta interna din PSD, precizand ca s-ar fi asteptat la sprijinul premierului pentru a justifica prietenia dintre ei doi, insa a trecut peste aceasta "suparare".
"Nu mi-a picat foarte bine. Nu pentru ca m-ar fi afectat la vot. Nu mi-a picat foarte bine pentru ca am crezut ca era firesc ca el sa ma sustina pe mine, dar probabil pentru ca atunci cand a delegat de la Istanbul atributiile presedintelui catre Rovana Plumb (...) a vrut sa ramana tot in sensul asta si poate din inertie sau din alt motiv a sustinut-o in continuare. Eu mi-as fi dorit sa ma voteze, pentru a justifica mie toata activitatea mea si prietenia mea pentru el in ultimii cinci ani si jumatate, dar am trecut peste asta. O fi avut motivele lui", a spus Liviu Dragnea, intr-o emisiune la Digi24.
Liderul interimar al PSD a adaugat ca Victor Ponta ii ramane insa un "prieten" si un "camarad", asa cum au fost in ultimii cinci ani si jumatate impreuna, ca o echipa.
"Dupa demisia lui din functia de presedinte, el se ocupa de Guvern, eu ma ocup de partid. Victor Ponta nu are un caracter care sa-l determine sa ma «sape» - folosesc cuvintele lui. Dimpotriva, el ma va ajuta pentru ca tine la acest partid si ajuta partidul", a completat Dragnea.
Acesta a reiterat si faptul ca s-a suparat si pe faptul ca premierul nu l-a anuntat ca intentioneaza sa demisioneze din fruntea partidului, insa spune ca a trecut si peste acest moment. "Pe un prieten te superi si-ti trece repede, nu ramani suparat pe viata. (...) A fost o suparare atunci, de cateva zile", a continuat Dragnea.
Mediafax.ro 

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)