News Flash:

Dragnea le rade-n nas romanilor cu un mesaj de Anul Nou. Se lauda cu realizarile PSD si promite ca vom trai foarte bine

2 Ianuarie 2018
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea liviu

Liviu Dragnea a transmis si el un mesaj de Anul Nou. Presedintele PSD a sustinut ca “in 2017, romanii au trait mai bine ca in 2016, iar in 2018 vor trai mai bine ca in 2017″.

”2017 a fost mai putin linistit decat am sperat. Dar, daca dam la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizari fara precedent.

#Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Masurile din programul de guvernare au dus la cresterea veniturilor populatiei. Parlamentul a reusit sa dezbata si sa indrepte o parte importanta a legilor Justitiei. Intreaga societate a fost parte a acestui proces.

Dincolo de lupta politica si de excesele ei, raman faptele. Romania a facut pasi inainte si va asigur ca in 2018 va grabi pasul.

In 2017, romanii au trait mai bine ca in 2016, iar in 2018 vor trai mai bine ca in 2017. Asta este grija si obligatia guvernarii noastre. Vreau sa sarbatorim Centenarul Marii #Uniri prin #bunastare, #unitate si #dreptate. Va doresc tuturor un An Nou fericit, cu multa sanatate si impliniri! La multi ani!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: Guvernul ar putea fi remaniat in ianuarie. Liviu Dragnea, avertisment subtil catre premierul Tudose: "Sa fie mai calm"

Guvernul ar putea fi remaniat in ianuarie, anunta presedintele PSD, Liviu Dragnea. 

Eventuala schimbare, daca va avea loc, va urma dupa o evaluare si o analiza a coalitiei de guvernare. 

Dragnea spune ca este multumit de activitatea premierului Mihai Tudose, dar ii recomanda sa fie mai calm.

”Evaluarea Guvernului s-a facut permanent si se face uitandu-ne la masurile pe care le-am adoptat in Guvern si ne uitam si in Parlament. Trebuie sa vedem anul viitor daca forma Guvenului este cea mai buna, daca este nevoie sau nu sa se procedeze la o restructurare a Guvernului. Daca da sau nu. (...)

Nu a existat nici din partea Guvernului, nici din partea noastra in coalitie vreo perioada de ragaz in care sa poti sa faci o astfel de analiza si am avut o discutie cu prim-ministrul si cu domnul Tariceanu ca in ianuarie sa incepem sa discutam daca se impune, repet, dintr-o discutie cu membrii Guvernului, sa vedem daca este necesar sau nu, pentru ca in ianuarie vom incepe discutii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentala sa fie si mai buna decat a fost in aceasta perioada”, a spus seful PSD, Liviu Dragnea, joi seara, la Romania TV.

Dragnea a adaugat ca este multumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care si l-ar dori mai calm.

”Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Toti trebuie sa fim mai calmi, cand esti mai calm aduni mai multe in jurul tau, cand esti nervos, nu aduni”, a incheiat Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004827 (s)