News Flash:

Dragnea: Iohannis e in stare de orice ca sa dea guvernul jos, chiar si prin violenta/ Cand ar putea fi facut anuntul coalitiei PSD-ALDE privind candidatul la prezidentiale

10 August 2018
711 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, ca presedintele Klaus Iohannis este in stare sa faca „orice impotriva acestui Guvern, acestei Coalitii, sa faca ceva in aceasta toamna, sa dea Guvernul jos, chiar si prin violenta”, pentru ca legea pensiilor sa nu intre in vigoare. Dragnea a spus si cand va fi facut, probabil, anuntul privind un eventual candidat unic al coalitiei de guvernare PSD-ALDE la alegerile prezidentiale.
”Eu sunt convins ca Iohannis ar putea sa o blocheze (noua lege a pensiilor –n.r.). Sunt absolut convins. (...) El mai stie ceva - ca noi ceea ce prezentam chiar facem si romanii simt. Au inceput sa simta si o sa simta din ce in ce mai mult, si parerea mea este ca este in stare de orice impotriva acestui Guvern, acestei Coalitii, sa faca ceva in aceasta toamna, sa dea Guvernul jos chiar si prin violenta, pentru ca aceasta lege (a pensiilor - n.r.) sa nu intre in vigoare”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

El a reamintit de anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, care a spus ca daca liberalii vin ajung la guvernare vor bloca aplicarea legii salarizarii ”pentru ca romanii sa nu aiba venituri mai mari, pentru ca resursele Romaniei sa nu fie folosite si pentru romani”.”A intors inapoi la Parlament legea offshore. De ce? Eraau nemultumiti prietenii lui? Din moment ce blochezi orice lege buna, o ataci la CCR pe rand tu, partidele care sunt vasale, o intorci la Parlament, faci presiuni la CCR sa nu se adopte legile, e clar ca nu te gandesti ca primul plan al lui Iohannis e al doilea mandat, adica mai vrea un mandat al nimicului si primul mandat este tot al nimicului”, a adaugat liderul PSD.


klaus iohannis guvern
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006025 (s)