News Flash:

Dragnea, despre replica lui Klaus Iohannis de la investire: Am plecat cu un gust amar

6 Ianuarie 2017
996 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea 1
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat astazi, intrebat despre replica lui Klaus Iohannis de la investirea Guvernului Grindeanu, ca a plecat de la Palatul Cotroceni cu un gust amar si ca o astfel de declaratie "nu a fost o replica de nivelul unui presedinte". Iohannis i-a cerut, ironic, lui Dragnea, in timpul ceremoniei de depunere a juramantului de catre noul Guvern, sa ii invete si pe noii membri ai Executivului programul de guvernare, avand in vedere ca "aflaram de la televizor ca este singurul care cunoaste programul din scoarta in scoarta".

Intrebat cum vede replica lui Klaus Iohannis de la investirea Guvernului la adresa sa si a programului de guvernare, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu a fost o replica de nivelul unui presedinte. Parerea mea. Adica ce vazuram noi aseara n-a prea fost o replica a unui presedinte, zic eu".

"Eu aseara am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Ma asteptam ca toata lumea sa metabolizeze atat victoria, cat si infrangerea si sa ne apucam de treaba in folosul romanilor. Tipul asta de a se organiza in miscari de rezistenta impotriva romanilor, impotriva institutiilor statului nu este responsabil", a adaugat Dragnea.

klaus iohannis guvernului grindeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006449 (s)