News Flash:

Dragnea: "Decizia noastra este sa-l sustinem in continuare pe Tariceanu la sefia Senatului"

11 Aprilie 2016
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
PSD nu intentioneaza sa ii ajute pe liberali, care vor sa-l revoce pe Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea.
''Am discutat cu colegii. Opinia adoptata in unanimitate, decizia noastra politica este sa-l sustinem in continuare pe dl. Tariceanu la presedintia Senatului, nefiind motive, din punctul nostru de vedere, pentru care ar trebui sa fie schimbat'', a afirmat Dragnea, dupa sedinta conducerii PSD.
El a spus ca merge luni dupa-amiaza la grupul parlamentar al PSD din Senat pentru a comunica decizia senatorilor social-democrati.
La randul sau, Calin Popescu Tariceanu s-a declarat luni, in conferinta de presa ce a avut loc inainte de finalul sedintei PSD, sigur de sustinerea social-democratilor.
"Am vazut ca acest subiect a fost inchis si la PSD", a spus Calin Popescu Tariceanu, intrebat daca a mai discutat cu liderii PSD despre eventuala revocare a sa din functia de presedinte al Senatului.
Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca liberalii nu-si doresc presedintia Senatului, facand apel catre social democrati ''sa vina cu un om la locul lui'', aratand ca il vor vota si ca Tariceanu este de un ''populism desantat''.
Conducerea Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) a validat, luni, candidatii pentru functiile de primar la patru sectoare ale Bucurestiului, desi initial discutase cu PSD despre impartirea candidaturilor si sustinere reciproca.
ALDE nu si-a anuntat deocamdata planurile in ceea ce priveste Primaria Capitalei. In conferinta de presa de luni, copresedintii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin au refuzat sa faca orice declaratie pe aceasta tema. Intrebati daca unul dintre ei isi va asuma o candidatura, cei doi lideri au precizat doar ca nu exista deocamdata nicio decizie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006541 (s)