News Flash:

Dragnea: Daca Ponta pierde alegerile, asum si eu

11 Noiembrie 2014
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni seara, ca asuma impreuna cu Victor Ponta un eventual esec al acestuia in turul II al alegerilor prezidentiale, aratand ca nu asteapta ca sa ii ia locul la sefia PSD daca acesta pierde alegerile.
„Sunt absolut convins ca Victor Ponta va castiga alegerile, dar, dinante de a incepe campania electorala, de a se structura votul si a vedea ca ne indreptam aproape sigur catre victorie, eu am luat o decizie pe care acum o spun prima data public, nu o stie nimeni, si anume am spus atunci ca, daca cumva Victor Ponta pierde alegerile, eu merg in continuare cu el, adica daca Victor Ponta cumva pierde alegerile, imi asum impreuna cu el”, a spus Dragnea la Realitatea TV.
El a subliniat faptul ca nu asteapta ca Ponta sa piarda ca sa ii ia locul in fruntea PSD.
„Eu voi ramane cu Victor Ponta si, daca, Doamne fereste!, ceea ce nu cred, va pierde alegerile - nici el nu stie, acum afla si el daca se uita la emisiune - o spun tuturor ca sa stie si oricine din partid ca eu nu astept ca daca Victor Ponta pierde alegerile eu sa ii iau locul. Nu. Daca el pierde inseamna ca e si esecul meu”, a spus Dragnea. Mediafax.ro

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)