News Flash:

Doua persoane din judetul Timis, arestate pentru trafic de persoane si trafic de minori

1 Septembrie 2015
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
politie1
 Un barbat si o femeie din judetul Timis, banuiti ca ar fi transportat in Germania mai multe persoane pe care le-ar fi obligat sa munceasca fara plata, au fost arestati preventiv intr-un dosar de trafic de persoane si trafic de minori, informeaza un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Politie Judetean Arad. 
Potrivit sursei citate, la data de 28 august a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Arad au depistat doua persoane banuite de trafic de persoane si trafic de minori, victimele fiind recrutate sub promisiunea oferirii unui loc de munca. 
'In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca, in cursul lunii august 2014, un barbat in varsta de 43 de ani, impreuna cu o femeie de 39 de ani, ambii din judetul Timis, ar fi recrutat doua persoane, printre care si o minora, carora le-ar fi promis locuri de munca in Germania. Ulterior, victimele au fost transportate in Germania unde, prin amenintare si prin acte de violenta, cei doi in cauza le-ar fi obligat sa munceasca fara sa le plateasca", potrivit comunicatului IPJ Arad. 
Cei doi timiseni au fost retinuti si au fost prezentati Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, instanta dispunand arestarea preventiva a lor pentru 30 de zile. 
In cauza s-a cooperat cu autoritatile competente din Germania, prin intermediul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. AGERPRES

judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006811 (s)