News Flash:

Doua persoane au murit in incendiile din Grecia

19 Iulie 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu in grecia
Doua persoane au murit in incendiile de la periferia Atenei, iar doi barbati, un grec si un bulgar, au fost arestati pentru declansarea involuntara a unui incendiu, relateaza Euronews in pagina electronica.
Riscul de incendii este in continuare ridicat in Grecia, chiar daca cele doua incendii de amploare izbucnite vineri, in Laconia si pe dealurile din Atena, sunt sub control.
Doua persoane au murit in incendiile de vineri, iar doi barbati au fost arestati pentru declansarea involuntara a unuia dintre ele. Cei doi apicultori, un grec si un bulgar, au aprins un foc pentru a afuma albinele si a recolta mierea.
Pagubele provocate de incendii sunt importante, cu atat mai mult cu cat grecii sunt afectati de criza financiara cu care se confrunta tara lor. "Contam pe sezonul estival. Este luna care ne permite sa supravietuim toata iarna. Acum nu mai avem nicio speranta", a declarat proprietarul unui bar.
Mai multe proprietati au fost devastate de asemenea pe muntele Hymettus. "Suntem distrusi. Nu a mai ramas nimic, animale, pasari. Nu mai avem nimic. Nu am electricitate sau apa", a declarat un locuitor.
In total, peste 80 de focare de incendii au pus in pericol numeroase persoane si proprietati vineri, in mai multe districte. Intre timp, un nou incendiu a izbucnit pe insula Skyros.
Ministerul de Interne a avertizat ca riscul de incendii este in continuare ridicat, din cauza rafalelor de vant. Guvernul a cerut ajutorul Europei, Franta urmand sa trimita doua avioane Canadair si un avion de recunoastere. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006311 (s)