News Flash:

Dosarul Tel Drum: Sechestru pe averea lui Dragnea? Seful PSD, la DNA!

21 Noiembrie 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au pus sechestru pe averea persoanelor urmarite penal din dosarul „Tel Drum”, intre persoanele vizate de masura anchetatorilor numarandu-se si Liviu Dragnea, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.


UPDATE 13:26

Dragnea: Voi merge la DNA. Probabil urmeaza sechestrul pe viata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca va merge la sediul DNA pentru a fi instiintat oficial despre sechestrul din dosarul Tel Drum, acuzand ca probabil "urmeaza sechestrul pe viata".
"Noi inca mai credeam ca putem deveni o tara normala in care nu auzi din presa informatii date pe surse pe canale nelegale. Am fost facuti tapi ispasitori la referendum, sa ajungi sa fii condamnat ca s-au trimis sms-uri de la partid, am fost facut tinta de cate ori PSD vrea sa faca ceva pentru Romania, cum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justitie si de catre cine? De catre oameni care se ascund", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD spune ca va merge la sediul DNA pentru a i se aduce la cunostinta sechestrul. "O sa merg ca sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil si sechestru pe viata.(...) Sunt un om cu fata, cu vorbe, cei care sunt impotriva mea se ascund, crucifica oameni. Am spus colegilor sa faca abstractie, sa urmeze drumul cum am stabilit in campania electorala".

STIREA INITIALA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au pus sechestru pe averea persoanelor urmarite penal din dosarul „Tel Drum”, intre persoanele vizate de masura anchetatorilor numarandu-se si Liviu Dragnea, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Conform sursei citate, suspectii din acest dosar au fost notificati si urmeaza sa vina la sediul DNA pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca averea lor va fi pusa sub sechestru.

Prin aceasta masura, procurorii incearca sa recupereze prejudiciul din acest dosar, care este estimat la 20 de milioane de euro si 30 de milioane de lei.

In dosarul „Tel Drum”, in 13 noiembrie, procurorii DNA au anuntat, oficial, ca Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte.


stirea initiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004547 (s)