News Flash:

Dosarul privind prabusirea elicopterului militar: Urmarire penala pentru ucidere din culpa

25 Noiembrie 2014
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale in dosarul privind prabusirea elicopterului militrar in judetul Sibiu, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, in cauza fiind audiati sapte martori, a anuntat Parchetul ICCJ.
"In continuarea cercetarilor in cauza privind prabusirea elicopterului militar, in apropierea localitatii Malancrav, judetul Sibiu, procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa", arata marti Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, intr-un comunicat de presa.
Cercetarea la locul prabusirii elicopterului a fost facuta de anchetatorii desemnati sa instrumenteze cauza - doi procurori militari ai Sectiei parchetelor militare din Parchetul ICCJ si doi procurori militari din Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj -, impreuna cu specialisti criminalisti de la Institutului National de Criminalistica al IGPR si de la Serviciul Criminalistic al IPJ Sibiu, precum si cu membri ai Comisiei de Investigatie Tehnica din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene.
Epava elicopterului a fost ridicata in 22 noiembrie, aceasta fiind dusa la o o unitate militara din Campia Turzii. Cercetarea la fata locului s-a incheiat in aceeasi zi, dupa ce a fost facuta o verificare amanuntita a zonei. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010561 (s)