News Flash:

Dosarul "Insula Belina": Biroul Permanent National al PSD, convocat luni pentru a lua o decizie politica in cazul Shhaideh-Plumb

24 Septembrie 2017
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
Sevil Shhaideh3
Biroul Permanent National al PSD a fost convocat pentru luni, ora 11.00, la sediul central al formatiunii, pentru a analiza si lua o decizie politica referitoare la situatia vicepremierului Sevil Shhaideh si a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.
Social-democratii trebuie sa analizeze la nivelul BPN situatia creata de punerea sub urmarire penala de catre procurorii DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh pentru abuz in serviciu in dosarul „Insula Belina”, dosar in care DNA cere si incuviintarea urmaririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.
Procurorii cer urmarirea penala pentru Rovana Plumb in legatura cu savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in exercitarea functiei ministeriale.
Prima reactie a social-democratilor la acuzatiile pe care DNA le-a formulat impotriva celor doi ministri ai Guvernului Tudose, a venit la nivel de secretar general adjunct al PSD.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)