News Flash:

Dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj a fost clasat

6 Octombrie 2016
889 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea2
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au clasat dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, de amenintare si santaj, au confirmat oficiali ai institutiei pentru MEDIAFAX.
La finalul lunii septembrie, primarul general al Capitalei anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, precizand ca au trecut doi ani de cand a depus aceasta plangere.
”Nu a fost o decizie simpla. M-am sfatuit cu avocatul, cu familia mea, m-am sfatuit si cu foarte multi bucuresteni pentru ca eu fac teren, merg in cartiere si i-am intrebat ce parere au despre acest dosar. Cei mai multi bucuresteni, la fel ca si mine, dar si oameni din alte judete, romani, imi spun ca ar fi dorit cu totii, ca si mine, un verdict ceva mai aproape de momentul in care s-a produs acea situatie. (...) Nu vreau sa fac niciun fel de catalogare, am o responsabilitate publica, sunt primarul general al Capitalei si nu as vrea sa dau semnale intr-un sens sau altul. Dar, personal, pot sa spun ca acel moment a fost inceputul analizei interioare daca nu cumva ar fi mai bine ca eu sa fac pasul lateral si sa imi retrag plangerea”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009310 (s)