News Flash:

Dosarul Colectiv, AMANAT din nou. Parintele unui tanar mort in incendiu: 65 de morti, nici un vinovat

10 Septembrie 2018
942 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv decese

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, sa acorde un nou termen de judecata in dosarul Colectiv pentru data de 22 octombrie, doarece in aceasta cauza nu a fost repartizat inca un nou judecator dupa pensionarea lui Valeriu Mihail Terceanu.
La Tribunalul Bucuresti era programat, luni, un nou termen al dosarului Colectiv, in conditiile in care judecatorul din dosar, Valeriu Mihail Terceanu, s-a pensionat cu data de 3 septembrie.

In mod normal, trebuia repartizat un nou judecator in dosar, care sa decida daca procesul ar putea fi reluat de la zero, potrivit normelor. Deoarece, pana luni, insa nu fusese repartizat un nou judecator, procesul s-a amanat pentru data de 22 octombrie.

"Asa cum era de asteptat, justitia isi urmeaza cursul. 3 ani de la Colectiv, 65 de morti, nici un vinovat, nici un proces pe rol', a scris, pe Facebook, Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 si parintele unui tanar mort in incendiul de la Colectiv, dupa amanare.

La finalul lunii august, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie a lui Valeriu Mihail Terceanu, care s-a pensionat cu data de 3 septembrie. Mihail Valeriu Terceanu este fostul sot al judecatoarei Geanina Terceanu, cea care a fost condamnata, la inceputul acestui an, pentru luare de mita in dosarul Transferurilor. Geanina Terceanu a fost condamnata la sapte ani cu executare de instanta suprema.

Reprezentantii victimelor din incendiul Colectiv au acuzat de nenumarate ori tergiversarea dosarului.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au trimis in judecata dosarul Colectiv inca de pe 28 aprilie 2016.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1398 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008313 (s)