News Flash:

DOSARUL BICA - Gheorghe Stelian spune ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos pentru solutionarea dosarului de la ANRP

5 Decembrie 2014
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro.

Gheorghe Stelian, zis Stelu, a dat o declaratie in fata anchetatorilor in 20 noiembrie, cand fostul sef al DIICOT Alina Bica a fost retinuta, aratand ca, dupa ce a cumparat de la Dino Sinigalia, in 2010, dreputurile litigioase pentru terenul de peste 13 hectare din zona Plumbuita, in Sectorul 2 al Capitalei, a vorbit cu Dorin Cocos despre posibilitatea obtinerii de despagubiri de la ANRP.
"Dorin Cocos mi-a garantat ca totul va fi bine si sa am incredere in el, moment in care dosarul a fost validat si trimis catre ANRP. Dupa sedinta de evaluare, s-a nominalizat un evaluator cu care m-am intalnit in zona ANRP", a spus Gheorghe Stelian cand a fost audiat de procurori, declaratie citata in motivarea deciziei de arestare preventiva a fostului presedinte al ANPR Crinuta Dumitrean, document obtinut de MEDIAFAX.
Acesta a mai aratat ca, dupa finalizarea raportului de evaluare, in care a fost trecuta o valoare a terenului de aproximativ 377 de milioane de lei, evaluatorul i l-a prezentat. Ulterior, Gheorghe Stelian a luat legatura cu Dorin Cocos pentru a-i spune ca "s-a rezolvat".

gheorghe stelian dorin cocos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008304 (s)