News Flash:

Dosar penal dupa moartea unui bebelus de 4 luni, in conditii suspecte, in Hunedoara

16 Octombrie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
politia
Poliţiştii din judeţul Hunedoara au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morţii unui bebeluş de patru luni din oraşul Orăştie, medicii legişti urmând să stabilească de ce s-a produs decesul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copilul în vârstă de patru luni, din oraşul Orăştie, a murit vineri, familia acestuia fiind cea care a sunat la 112 pentru a anunţa decesul băieţelului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cel mai probabil micuţul decedând în urma unei pneumonii.

„Probabil că a avut o pneumonie, dar asta doar medicii legişti pot să ne spună. Deocamdată, dosarul este deschis pentru ucidere din culpă şi urmează ca raportul medico-legal să stabilească cu exactitate cauza morţii şi în funcţie de acest aspect urmând a se continua cercetările ulterioare. Deocamdată nu este nimeni pus sub acuzare. Medicii legişti spun că nu există suspiciuni de omor", a afirmat Bogdan Niţu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005847 (s)