News Flash:

Dosar penal dupa accidentul din Brasov. Vezi pozitia oficiala a MAI

17 Iunie 2016
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
acc brasov
La Parchetul de pe langa Judecatoria Fagaras a fost inregistrata o cauza privind accidentul rutier petrecut in cursul zilei de astazi, intre localitatile Brasov si Fagaras, soldat cu ranirea a mai multor elevi si decesul a patru dintre pasageri. Dosarul a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, la fata locului fiind deja o echipa mixta formata din politisti si criminalisti, coordonati de un procuror. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Totodata, Ministerul Afacerilor Interne a transmis primele informatii oficiale despre accident.

"Efectivele Ministerului Afacerilor Interne, specializate in gestionarea situatiilor de urgenta, au intervenit pentru salvarea persoanelor implicate in accidentul care a avut loc, astazi, in localitatea Persani (judetul Brasov). In total, echipele MAI au transportat, la spitalele din judetul Brasov, 20 de persoane. Potrivit primei evaluari a echipelor medicale, in urma accidentului patru persoane au decedat, pompierii actionand inca pentru descarcerarea a trei dintre acestea. La fata locului s-a intervenit cu cinci autospeciale SMURD, doua autospeciale de transport victime multiple (ATPVM), trei de descarcerare, o masina de stingere a incendiilor si o ambulanta de la Serviciul de Ambulanta Judetean (peste 50 de lucratori ai ISU si ai Ambulantei).
Apelul la numarul unic de urgenta 112 a fost efectuat la ora 12:36, iar la ora 12:40 a fost activat Planul Rosu de interventie. La fata locului a fost constituit un punct medical avansat. De asemenea, doua elicoptere grele (MI-17 si MI–8) ale Inspectoratului de Aviatie al MAI sunt pregatite sa intervina in caz de nevoie. Politia Rutiera a intrerupt traficul pe DN1 Brasov - Fagaras, la kilometrul 205+200 de metri, intre localitatile Persani si Vladeni pentru a facilita accesul echipajelor de interventie. Pana la redeschiderea drumului, poate fi folosita ruta ocolitoare DN73A Rasnov - Zarnesti - Sinca Noua - Sinca Veche - Sercaia. Situatia este permanent monitorizata la nivelul MAI, prin Centru National de Conducere Integrata", spun reprezentantii MAI.

parchetul judecatoria fagaras accidentul rutier brasov elevi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007618 (s)