News Flash:

DOSAR de moarte suspecta in cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu

12 August 2015
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
prunariu
Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis un dosar de moarte suspecta in cazul nepoatei lui Dumitru Prunariu, care a decedat la cateva ore dupa ce a fost internata la Institutul "Matei Bals", unde a fost diagnosticata cu meningita, ancheta fiind deschisa dupa o sesizare facuta de Spitalul Colentina.
Surse judiciare au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, ca la Parchetul Tribunalului Bucuresti a fost inregistrata o sesizare a Spitalului Colentina din Capitala, referitoare la modul in care a decedat nepoata in varsta de 11 ani a cosmonautului Dumitru Prunariu. Sesizarea a fost facuta de Spitalul Colentina intrucat acolo este morga unde a fost dusa dupa deces nepoata lui Dumitru Prunariu.
Anchetatorii au solicitat efectuarea autopsiei si a analizelor de laborator in cazul fetitei, rezultatele urmand sa fie transmise de catre Institutul National de Medicina Legala. Legistii au recoltat probe pentru examenul histopatologic, in urma caruia se va stabili ce boala a provocat moartea fetitei, rezultatele urmand sa fie transmise in aproximativ trei saptamani.
Sursele citate au precizat ca, in zilele urmatoare, anchetatorii vor chema la audieri apropiati ai familiei, pentru a oferi lamuriri in acest caz.
Ancheta este facuta de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti si politistii Serviciului Omoruri, dosarul fiind deschis conform procedurii standard in cazul persoanelor care mor in spital, din cauze neclare.
Nepoata cosmonautului Dumitru Prunariu a murit de meningita, duminica, in mai putin de o ora dupa ce a fost dusa, in stare grava, la Institutul "Matei Bals" din Bucuresti.

dumitru prunariu matei bals spitalul colentina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005443 (s)