News Flash:

Dorin Cocos a recunoscut in instanta cum dadea milioane de euro membrilor din Comisia ANRP

15 Septembrie 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
dorin cocos
Omul de afaceri Dorin Cocos a recunoscut marti, la instanta suprema, faptele de care este acuzat in dosarul "Bica 1" si a prezentat cum a oferit fostilor membri din Comisia ANRP sume de ordinul milioanelor de euro, pentru a-l ajuta pe omul de afaceri Gheorghe Stelian in dosarele de despagubire.
Dorin Cocos a fost audiat marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul in care este judecat alaturi de fiul sau Alin Cocos, de fosta sefa a DIICOT Alina Bica si de fosti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatii (ANRP), pentru fapte de coruptie in legatura cu solutionarea unor cereri de desagubire ale omului de afaceri Gheorghe Stelian.
Dorin Cocos le-a spus judecatorilor ca doreste sa fie judecat prin procedura simplificata, ca recunoaste toate acuzatiile care i se aduc de catre anchetatori si ca doreste sa se tina cont de colaborarea sa cu anchetatorii.
In acest context, judecatorii i-au cerut lui Dorin Cocos sa dea si o declaratie, in care sa prezinte in detaliu cum a comis faptele. Cocos a aratat ca il cunostea pe Gheorghe Stelian inca din anul 2006 si ca s-a imprietenit cu acesta dupa mai multe afaceri imobiliare. El a precizat ca pe Sergiu Diacomatu l-a intalnit in anul 2010, iar acesta i-a spus ca lucreaza la ANRP.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005015 (s)