News Flash:

Doliu in cinematografie. A murit un castigator de OSCAR

23 Iunie 2015
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2
Compozitorul de muzica de film James Horner, bine cunoscut pentru ilustratia muzicala a filmelor "Titanic", "Field of Dreams" si "Braveheart", a murit luni intr-un accident de avion, potrivit relatarilor media citate de agentia DPA. James Horner, 61 de ani, de doua ori castigator al premiului Oscar, pilota un mic avion atunci cand s-a prabusit in apropiere de Santa Barbara, California, potrivit "Hollywood Reporter".
Compozitorul a castigat ambele premii Oscar in 1998 pentru realizarile sale din filmul "Titanic". El a castigat premii Oscar la categoriile "Best Original Dramatic Score" si "Best Original Song" pentru "My Heart Will Go On", care a fost interpretat de Celine Dion.

Coloana sonora a filmului "Titanic" a fost vanduta in 27 de milioane de exemplare in intreaga lume, mentioneaza "Hollywood Reporter". "Meseria mea ... este de a asigura ca la fiecare pas al filmului este ceva pe care publicul il poate simti cu inima", a declarat Horner intr-un interviu din 2009 pentru cotidianul "Los Angeles Times".

muzica james horner murit accident avion oscar inima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008441 (s)