News Flash:

Doi muncitori morti si un al treilea preluat cu elicopter SMURD dupa un accident in Bistrita-Nasaud

11 August 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
elicopter la accident
Doua persoane si-au pierdut viata si a treia este grav ranita, fiind preluata cu un elicopter SMURD, in urma unui grav accident rutier petrecut joi dimineata pe Drumul National 17 Bistrita - Cluj, la iesirea din localitatea Podirei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit politistilor, accidentul, care a avut loc joi dimineata pe Drumul National 17 care leaga judetele Bistrita-Nasaud si Cluj, in jurul orei 5.00, s-a produs din cauza neatentiei in conducere a unui sofer de 23 de ani care, pe ploaie torentiala, a incercat sa efectueze o depasire si nu a mai putut redresa microbuzul de marfa pe care il conducea, iesind in decor si lovindu-se violent de un podet.
In urma impactului extrem de puternic, doua persoane - pasageri in microbuzul de marfa si colegi de munca ai soferului- au murit, iar tanarul care conducea a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Targu Mures.
"Pompierii au gasit la fata locului trei victime incarcerate intr-un microbuz. Pasagerul aflat pe bancheta din spate a fost proiectat in fata, peste sofer si pasagerul aflat pe bancheta din dreapta. Echipajele de descarcerare au indepartat elemente de caroserie, interventia fiind extrem de dificila deoarece habitaclul masinii a fost distrus in proportie de 90 la suta. Doua dintre victime au fost gasite in stop cardio-respirator, insa nu au raspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarate decedate la fata locului. Pentru o a treia victima a fost solicitata interventia elicopterului SMURD", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Siuatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, plt.maj. Marius Rus.
Cei trei muncitori se intorceau acasa de la Bacau, de unde plecasera miercuri dupa-amiaza dupa ce au finalizat o lucrare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006931 (s)