News Flash:

Doi militari NATO si un oficial judiciar afgan, impuscati mortal in Afganistan

14 Decembrie 2014
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Doi militari americani, sase militari afgani, un oficial judiciar si 12 muncitori au fost ucisi, sambata, intr-o serie de atacuri teroriste care au avut loc in Afganistan, afirma surse citate de ziarul USA Today.
Atiqullah Rawoofi, seful Consiliului judiciar din Kabul, a fost impuscat mortal, sambata dimineata, la periferia capitalei Afganistanului, in ceea ce pare a fi un asasinat comis de insurgentii talibani.
Intr-un incident separat, doi militari americani au fost ucisi intr-un atac terorist care a avut loc in fata bazei aeriene Bagram, situata in apropiere de Kabul. Atacul a fost confirmat de Forta Internationala de Asistenta pentru Securitate (ISAF), care nu a dezvaluit identitatile militarilor ucisi.
Un alt atac a avut loc in provincia Helmand, in sudul Afganistanului, unde talibanii au omorat 12 muncitori care curatau un camp minat.
Rebelii talibani au atacat un autocar al armatei afgane, la Kabul, omorand cel putin sase militari. "Sase membri ai armatei afgane au murit ca martiri", a declarat Dawlat Waziri, un purtator de cuvant militar, citat de AFP.
Insurgentii talibani au intensificat atacurile in ultimele saptamani, in contextul in care misiunea combatanta a Fortei NATO in Afganistan (ISAF) se va incheia la sfarsitul anului. Mediafax.ro

usa today
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009406 (s)