News Flash:

Doi irakieni ascunsi intr-un camion cu calorifere, prinsi la Calafat

19 Septembrie 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
vama calafat
Doi irakieni in varsta de 19, respectiv 24 de ani, care intentionau sa ajunga in Marea Britanie, au fost prinsi la Calafat, ascunsi intr-un camion incarcat cu calorifere, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Politia de Frontiera, autoritatile de frontiera de la Punctul de Trecere Calafat au fost sesizate, duminica, de catre un sofer de camion, despre faptul ca in remorca unui TIR care astepta la controlul de frontiera inaintea sa se afla o persoana care loveste prelata mijlocului de transport, din interior.
Politistii de frontiera bulgari si romani au constatat ca mijlocul de transport este incarcat cu calorifere, iar sigiliul vamal al acestuia este rupt. Totodata, ascunsi intre calorifere au fost gisiti doi barbati.
Acestia sunt cetateni irakieni in varsta de 19, respectiv 24 de ani si au declarat ca s-au urcat in camion in Turcia si intentionau sa ajunga in Marea Britanie.
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria celor doi iar soferul, migrantii si TIR-ul au fost predati Politiei de Frontiera din Bulgaaria.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004629 (s)