News Flash:

Doi albanezi, prinsi in flagrant de dare de mita pentru a intra in Romania prin Punctul de Frontiera Jimbolia

7 Noiembrie 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
vama jimbolia
 Doi cetateni albanezi s-au ales cu dosare penale pentru dare de mita, dupa ce au fost prinsi in flagrant cand incercau sa ofere 300 euro mita, pentru a li se permite intrarea in Romania, pe la Punctul de Frontiera Jimbolia
'In cursul zilei de 3 noiembrie, un agent de politie din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara - PTF Jimbolia, a depus un denunt la Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Timis, prin care sesiza faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 17,30, pe sensul de intrare in tara s-au prezentat pentru a intra in Romania, doi cetateni albanezi. Cu ocazia controlului documentelor de calatorie, a constatat ca cetatenii albanezi nu intruneau conditiile de intrare in tara', anunta joi, DGA, printr-un comunicat de presa remis AGERPRES. 
Pentru a li se permite intrarea in Romania, cetatenii albanezi au oferit suma de 150 euro fiecare. 
In baza denuntului formulat, ofiterii SJA Timis, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis si cu suportul de specialitate al DIPI, au prins in flagrant pe cetatenii albanezi H.I. si D.J., in timp ce promiteau si remiteau politistului de frontiera suma de 300 de euro. 
Fata de cei doi cetateni albanezi a fost dispusa inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de dare de mita, urmand a fi continuate cercetarile cu acestia in stare de libertate. 
Totodata, s-a luat masura returnarii celor doi cetateni in Republica Serbia. AGERPRES

sja timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005008 (s)