News Flash:

Doctorii recomanda sa-ti masezi bustul cu ulei de masline in fiecare seara - Efectele pe care le are

21 Ianuarie 2018
999 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei de masline

Oricat ar incerca sa nege, majoritatea femeilor cu sanii mici au un complex din cauza acestui lucru. Stiati insa ca exista modalitati simple, eficiente si deloc scumpe prin care marimea acestora poate fi ajustata?

Nu ai nevoie decat de ulei de masline extravirgin. Tot ce trebuie sa faci este sa iti ungi sanii cu ulei de masline si sa ii masezi cu miscari circulare timp de 10 - 15 minute, pornind dinspre exterior catre interior. Un astfel de masaj va stimula circulatia sangelui in zona pieptului. Repetati trucul in fiecare seara inainte de culcare, timp de 30 de zile. La finalul perioadei veti observa o diferenta semnificativa: sanii sunt vizibili mai mari si mai fermi.

Despre frumusetea cu ulei de masline

De secole, oamenii folosesc uleiul de masline ca produs pentru ingrijirea corporala. Datorita continutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de masline este un foarte bun hidratant.

Pentru barbierit. Uleiul de masline este un lubrefiant sigur si natural pentru un barbierit precis. Totodata, acesta poate fi folosit si ca balsam pentru calmarea tenului dupa barbierit.

Exfoliant pentru ten si maini. Aplicati pe piele un strat generos de ulei de masline, dupa care frecati cu zahar sau sare grujoasa si la urma clatiti cu apa calduta.

Ulei de baie. Adaugati cateva linguri cu ulei de masline in apa in care va imbaiati. Veti fi placut surprinsi sa vedeti cat de catifelata si hidratata devine pielea.

Amelioreaza arsurile solare. Amestecati ulei de masline cu otet din vin alb si aplicati solutia pe zona afectata; dupa 30 minute clatiti cu apa calduta.

Hidrateaza pielea uscata. Aplicati ulei de masline pe zonele uscate sau ingrosate, cum sunt picioarele sau coatele, sau dupa epilare. Lasati sa actioneze 15-30 minute si clatiti cu apa calduta.

Crema anti-imbatranire. Proprietatile antiinflamatorii ale uleiul de masline inhiba procesul de imbatranire al celulelor, atat din interior cat si din exterior. Datorita continutului de hidroxitirosol (polifenol), vitamine si antioxidanti, uleiul de masline confera o stralucire aparte pielii si amelioreaza ridurile. Pentru a beneficia de aceste proprietati trebuie, fie sa introduceti uleiul de masline in alimentatie, fie sa il aplicati direct pe piele.

Expunerea la soare. Inainte de expunerea la soare aplicati pe corp ulei de masline, datorita continutului bogat de vitamina A si vitamina E acesta previne arsurile solare si uscarea pielii.


crema anti-imbatranire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005957 (s)