News Flash:

Doar cu o gura din aceasta bautura uimitoare elimini toxinele, slabesti si iti repari stomacul

5 Mai 2016
26719 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura minune2
Aceasta bautura uimitoare este recomandata de nutritionistii din intreaga lume, pentru persoanele care sufera de gastrita si ulcer. Bautura miraculoasa are la baza seminte de in. Semintele de in contin extrem de multe ingrediente benefice organismului, vitamine, minerale , fibre si complexul O-Mega 3. 

Aceste seminte au capacitatea de a curata organismul de toxine, de a normaliza metabolismul, de a regla nivelul de zahar din sange si mai are un beneficiu uimitor - scade apetitul (aviz persoanelor care doresc sa piarda in greutate). Semintele de in, in combinatie cu apa, vor fi un adevarat „medicament” pentru tratamentul ulcerului si gastritei. 

Asadar, trebuie sa o prepari seara, iar de beneficiile ei te poti bucura dimineata urmatoare. Intr-un vas plin cu 1 litru de apa fiarta, adauga 3 linguri cu varf de seminte de in. Lasa amestecul sa stea peste noapte. Dupa ce apa nu mai arde, cel mai indicat ar fi sa transferi amestecul intr-un recipient de sticla, pe care sa-l poti acoperi. 

In dimineata urmatoare, strecora amestecul, remediul fiind pregatit pentru consum. Sse consuma doar lichidul rezultat, nu si semintele. Consuma 150 de ml din acest lichid, de 4-5 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa. Este foarte important sa consumi aceasta bautura in stare proaspata. Deci, ceea ce a ramas, se arunca, nu se mai consuma ziua urmatoare.

Acest lichid se consuma timp de 10 zile, apoi 10 zile se face pauza. Repetati acest procedeu pana cand veti obtine rezultatele dorite. Tratamentul ulcerului si gastritei va avea rezultat dupa aproximativ 4 „sedinte”. In cazul in care gustul nu va place, puteti adauga la fiecare pahar, cate o lingurita de miere. 

Tot prin acest procedeu veti putea regla greutatea corporala, in urma efectuarii a 7-8 tratamente, bineinteles fara sa adaugati miere. Consumul regulat al aceastei bauturi va duce la modificari pozitive ale pielii si te va ajuta sa scapi de celulita prezenta in partile „critice” ale corpului. 

Cu exceptia celor enumerate mai sus, acest lichid este un foarte bun curatitor al rinichiilor. Insa, persoanele care sufera de boli hepatice severe nu ar trebui sa consume aceasta bautura. 

 


bautura uimitoare nutritionistii gastrita ulcer bautura miraculoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004152 (s)