News Flash:

DNA: Sebastian Ghita a incalcat controlul judiciar

6 Aprilie 2016
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita
Procurorul DNA, care a participat la sedinta de judecata in care Sebastian Ghita a contestat controlul judiciar pe cautiune, le-a spus judecatorilor ca deputatul a incalcat conditiile impuse in cadrul masurii preventive, intrucat la o emisiune televizata a vorbit despre dosarul sau.
Sebastian Ghita a ajuns, miercuri, la sediul instantei supreme unde s-a judecat contestatia formulata de deputat impotriva controlului judiciar pe cautiune, suma stabilita de DNA fiind de 13 milioane de euro.
La sedinta de judecata procurorul DNA le-a spus judecatorilor ca Sebastian Ghita a incalcat controlul judiciar impus intrucat la data de 5 aprilie a participat la o emisiune televizata, unde ar fi facut referiri la dosarul sau. Una dintre interdictiile impuse de procurori in cadrul masurii preventive a fost ca acesta "sa nu faca declaratii publice in mass-media referitoare la obiectul cauzei, la ceilalti coinculpati din dosar, precum si la martorii audiati in cauza".
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca procurorii vor cere inregistrarea emisiunii respective pentru a se stabili toate aspectele.
Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, cumparare de influenta si conducerea fara permis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004709 (s)