News Flash:

DNA s-a autosesizat in cazul presedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor

12 Noiembrie 2014
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea govor
DNA s-a autosesizat in cazul presedintelui PSD Satu Mare Mircea Govor, dupa difuzarea unei stenograme in care acesta ameninta directorii institutiilor deconcentrate ca vor fi demisi daca nu aduc voturi pentru Victor Ponta la alegerile de duminica, relateaza Gandul, citand un raspuns oficial al DNA.
DNA il investigheaza pe Mircea Govor pentru folosirea influentei, se arata intr-un raspuns oficial al DNA transmis Gandul, cel care a prezentat si stenograma discutiei liderului PSD Satu Mare cu sefii de deconcentrate.
Govor este investigat pentru infractiunea de "folosire a influentei in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite prev. de art. 13 din Legea 78/2000 modificata".
Suparat ca a pierdut alegerile in judet, presedintele PSD Satu Mare si vicepresedinte al CJ, Mircea Govor, a convocat, pe 4 noiembrie, o sedinta de criza in care i-a amenintat pe primari, consilieri, directori de deconcentrate si directori de scoli cu demiterea si taierea fondurilor, daca in turul II Victor Ponta nu va castiga alegerile. Mediafax.ro

dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005657 (s)