News Flash:

DNA ancheteaza fapte de spalare de bani, dare de mita si abuz in serviciu in dosarul Hexi Pharma

2 Iunie 2016
949 Vizualizari | 0 Comentarii
hexi
Procurorii DNA investigheaza presupuse fapte de abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani in ancheta ce vizeaza conducerea si activitatea Hexi Pharma, fiind inceputa urmariea penala in rem din 11 mai, au declarat surse judiciare, joi, pentru MEDIAFAX.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca DNA a inceput urmarirea penala in rem in dosarul Hexi Pharma inca de pe 11 mai pentru fapte de abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani.
In acest dosar mai multe persoane au fost chemate pentru a da declaratii. Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, care se afla in arest la domiciliu de sambata fiind acuzata de acuzata de 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata, 29 de infractiuni de inselaciune si participatie improprie la zadarnicirea combaterii bolilor, a ajuns la sediul DNA inca de la ora 09.00.
Dupa patru ore de audieri, la iesirea Flori Dinu a refuzat sa faca vreo declaratie in fata jurnalistilor, insa avocatul femeii a declarat ca este suspecta pentru fapte de delapidare precizand ca nu s-a luat nicio masura preventiva asupra clientei lui.
La audieri a fost adus din Penitenciarul Rahova si Miron Panaitescu, fostul director Hexi Med si prieten cu Dan Condrea, care a fost audiat timp de trei ore.
Uliana Ochinciuc a ajuns joi dimineasa la sediul DNA insotita de avocat pentru a fi audiata de procuri. Aceasta nu a facut nicio declaratie in fata jurnalistilor la momentul sosirii la sediul DNA.
In acelasi dosar este audiat si fratele acesteia, angajat al companiei Hexi Pharma care a ajuns la DNA insotit de avocatul sau.
Avocatul firmei este audiat si el de procuroii Directiei Nationale Anticoruptie in noul dosar care vizeaza activitatea companiei Hexi Pharma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005202 (s)