News Flash:

Divort surpriza in familia Basescu

27 Aprilie 2016
3362 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Un divort iminent pluteste in familia fostului Presedinte: EBA si Sydanu se mai inteleg. Deloc. Si nu de azi de ieri, insa crescendoul a atins puncte maxime. Syda nu mai poate. Mai multi apropiati ai cuplului sustin ca sfarsitul e aproape. Exista anumite motive, pe care vi le povestim mai jos, dar si anumite strategii disperate ale EBEI, niste tiribombe aparte, mostenite genetic cu siguranta de la tatal-strateg.

Elena si Bogdan si-au petrecut adolescenta impreuna, in sensul in care au avut un cerc comun de prieteni. Au avut o poveste lunga, ei flirtand cu ani inainte de a fi soti. Dupa o mega controversata relatie cu Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc (mare dusman politic al lui Traian Basescu), Elena l-a ales pe Bogdan, cu care s-a casatorit pe 1 septembrie 2012. El, fiul unor afaceristi apropiati fostului partid prezidat de Traian Basescu. O nunta cu fast, la Snagov, pazita ca in filme, cu sute, multe sute - aproximativ 600, a scris Elena pe Wikipedia, de invitati. Cadouri fantastice. Toata protipendada Romaniei de la acea vreme prezenta. Pe scurt nunta acelui an, ceea ce e si normal, vorbim despre fiica Presedintelui Statului la acel moment. Fix la un an, 1 septembrie 2013, a aparut superba Sofia Anais, iar in ultima zi din ianuarie 2015 a urmat Traian, un baietel de nota 10. Inca de la inceputurile lor a fost o relatie in care "Gaina" a cantat exclusiv. Un Traian Basescu, deghizat in femeie: extrem de autoritara, infipta, vicleana, fara stat la discutii, caracter care l-a subjugat instant pe Syda, care a devenit treptat redus de la functiile sale de barbat, cap de familie. I s-a interzis sa tina legatura cu prietenii apropiati (Razvan Patru ce a mai rezistat dintre toti), sa iasa in locuri publice specifice varstei, si in general sa aiba pareri. Respiratul, ocazional, se aproba. Continuul combat politic al tatalui socru s-a resimtit puternic si in viata de cuplu, la modul ca in toate directiile erau numai dusmani, de care trebuiau sa se fereasca, lucru care i-a transformat, relatia avand intr-un final de suferit. Bogdan este cel care trebuie sa stea cu copiii continuu, el nefiind bona, situatie de la care nu a dat inapoi, insa prietenii zic ca e anormal ca el sa fie mama, mai mult ca mama materna.

Din acest an, Elena a inceput o lupta acerba cu kilogramele, lupta in care a iesit invingatoare, slabind spectaculos. Zilnic ore de sport la celebra sala Stejarii. Multe ore pe zi, infometare ca in filme, operatiune care nici ea nu a contribuit la o mare comuniune cu sotul. Ba dimpotriva. Relatia s-a dus in cap. Certuri permanente, zilnice, nemultumiri cu carul si cuvinte aruncate. Cam asta ar fi pe scurt. Da, intr-adevar, a si slabit. Ca sa mai abata atentia (lui Syda, cred prietenii) de la problema clara pe care o au, Elena, mostenitoare a talentului politic al tatalui, a iscat si un mare scandal zilele trecute in gasca ei. Pe modelul sa-l faca gelos, ca sa aiba la ce sa se gandeasca. Elena si Bogdan au iesit de nenumarate ori cu cuplul (fost, ca s-au despartit nu demult) Radu Timis Jr (mostenitorul imperiului CrisTim) - Giulia Dinu. In timp,Elena si Giulia au inceput sa mearga la Stejarii la sala impreuna. Au devenit prietene apropiate. Elena mergand zilnic acolo, pentru Giulia fiind simplu ca locuia chiar in complexul de locuinte Stejarii cu Radu, relatia s-a strans. Din neant, intr-o zi foarte recent, Elena s-a certat cu Giulia acuzand-o ca i-a scos vorbe. "Elena i-a zis Giuliei ca i-a scos vorbe in oras ca atunci cand merge la Stejarii, dupa antrenament il viziteaza in apartamentul sau pe Radu Timis Jr. Giulia a ramas masca ca nu a zis nimanui asa ceva, ca de unde si pana unde". Elena a zis ca stie sigur, ca gata, relatia lor s-a terminat. Timis Jr, sustin apropiatii, a fost si el sunat de EBA si amenintat ca s-a dat mare, ca a avut ceva cu ea. Omul, sustin apropiatii, este nevinovat: nu a existat nici o apropiere nepotrivita cu EBA, cu statutul ei de femeie casatorita. Lucrurile insa nu s-au oprit aici. Syda a fost inflamat de ea, enervandu-se si creandu-se o atmosfera de mare incordare. Care e adevarul? O sursa top, super apropiata de cuplu sustine ca totul e o regie. "Este modusul operandi tipic al Elenei. La ea se dau toti, toata lumea o vrea, cu cat sunt unii mai apropiati, brusc, ii acuza, si creeaza un mega tambalau. E experta in haos. A facut-o de multe ori. De cele mai multe ori am crezut ca are fantasme. Pentru ca povestea atat de convingator, incat nu aveai cum sa nu crezi. De data asta, insa, eu cred ca e o strategie sa-l mai zapaceasca un pic pe Syda care are doar 4 consoane si doua vocale in minte: D I V O R T".
Sursa: cancan.ro 

divort pluteste eba syda sfarsitul aproape elena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006754 (s)