News Flash:

Distractie, premii si casatorii pentru o zi, la Iulius Mall Timisoara, unde indragostitii sunt invitati la „Celebrating Love”

10 Februarie 2016
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
iulius timis
Distractie, premii si casatorii pentru o zi, la Iulius Mall Timisoara, unde indragostitii sunt invitati la „Celebrating Love”
Esti indragostit si pasionat de shopping? Vino la Iulius Mall Timisoara pana pe 14 februarie 2016 inclusiv, cumpara cadoul pentru jumatatea ta si poti castiga unul dintre cele trei sejururi romantice pregatite sau alte premii surpriza. Din programul activitatilor dedicate Valentine’s Day nu vor lipsi casatoriile pentru o zi si jocurile amuzante pentru cupluri.
Iulius Mall Timisoara celebreaza iubirea timp de cinci zile, in intervalul 10 – 14 februarie, perioada in care clientii fideli pot castiga numeroase cadouri. La campania „Celebrating Love” se pot inscrie, la Centrele Info, persoanele care fac cumparaturi din magazine in valoare de minimum 100 de lei. De Valentine’s Day, in 14 februarie, trei persoane norocoase vor primi in dar, de la Iulius Mall, in urma tragerii la sorti de la ora 20.00, cate un voucher de vacanta in valoare de 3.000 de lei, pe care il pot valorifica intr-o destinatie mult visata. In plus, pentru a-i ajuta sa isi surprinda perechea cu un cadou suplimentar, in fiecare zi, Iulius Mall le ofera premii garantate primilor 100 de clienti. 
In weekend-ul dedicat iubirii, cuplurile care vor sa pastreze amintirea unor momente deosebite sunt asteptate la Photo Corner-ul special amenajat langa Centrul Info. Fotografiile lor vor fi postate intr-un album special, pe pagina de Facebook a Iulius Mall Timisoara sau vor fi transformate in magneti personalizati. Photo corner-ul va functiona sambata si duminica, intre orele 12.00 – 22.00.

Iulius Mall a pregatit si o provocare amuzanta amorezilor care vor sa se distreze in doi: concursul „Noroc in dragoste”. In timpul saptamanii, competitia se va desfasura intre orele 17.00 – 20.00, iar sambata si duminica, intre orele 14.00 – 20.00. Cuplurile vor fi invitate sa isi demonstreze intensitatea sentimentelor, parcurgand cu succes provocarile indicate prin rostogolirea unui zar supradimensionat. O cerere in casatorie originala, o declaratie de iubire inflacarata sau un dans pasional sunt cateva dintre „misiunile” pe care cei doi vor trebui sa le indeplineasca pentru a castiga premiile, care constau in vouchere de cumparaturi si bauturi racoritoare. 
Pentru cei care vor sa experimenteze mariajul, dar doar pentru o perioada limitata, pe 14 februarie, intre orele 12.00 – 18.00, se vor oficia casatorii de o zi, iar cuplurile vor primi din partea Iulius Mall un certificat care sa le aminteasca de ceremonie. 

centrul info iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006365 (s)