News Flash:

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor, amanate pana in 15 septembrie

24 August 2015
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, luni, la finalul discutiilor de la Guvern pe tema majorarii salariilor din educatie, ca au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar s-a convenit o amanare a discutiilor pana in 15 septembrie, cand vor putea fi ”elemente concrete”.
Cimpeanu a spus ca o decizie privind majorarea salariilor in educatie depinde de Legea salarizarii, dar si de Codul Fiscal.
”Au fost avansate mai multe variante de calendar si procente, dar nu putem da un raspuns pana nu stim stadiul legii salarizarii si ce se va intampla cu Codul Fiscal”, a declarat ministrul Educatiei.
El a spus ca s-a cazut de acord ca discutiile privind salarizarea in invatamant sa fie reluate in 15 septembrie.
”In 15 septembrie vom veni cu elemente concrete”, a mai spus Sorin Cimpeanu.
Propunerile de majorare a salariilor din educatie au fost discutate luni, la Guvern, intr-o intalnire la care au luat parte reprezentanti ai sindicatelor, premierul Victor Ponta si ministrii Educatiei, Finantelor si Muncii.
Sorin Cimpeanu spunea, inaintea intalnirii, ca Ministerul Educatiei nu are alte propuneri privind cresterea veniturilor angajatilor din sistem in afara de cele legate de proiectul Legii salarizarii, transmise deja Ministerului Muncii.
La randul lor, sindicalistii spuneau ca intalnirea de luni nu ar fi trebuit sa aiba loc, dar au solicitat-o pentru ca Guvernul a facut "o serie de erori". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005705 (s)