News Flash:

Directorul Aeroportului Timisoara a fost prins baut la volan. El spune ca a folosit apa de gura

22 August 2016
978 Vizualizari | 0 Comentarii
dan idolu
Directorul Aeroportului din Timisoara, Dan Idolu, a ramas fara permis pentru 90 de zile, dupa ce a fost prins in timp ce conducea masina de serviciu avand o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool in aerul expirat, el declarand ca rezultatul etilotestului a fost influentat de apa de gura pe care a folosit-o.
Directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Dan Idolu, a fost oprit, sambata, de politisti, in timp ce conducea masina de serviciu in comuna Dumbravita.
Aparatul etilotest a indicat ca soferul are o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool in aerul expirat.
Idolu a fost sanctionat de politisti cu o amenda de 1.125 de lei si a ramas fara permis de conducere pentru o perioada de 90 de zile.
Directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca totul este o neintelegere, deoarece s-a spalat cu apa de gura cu doar cateva momente inainte de a fi oprit de politisti. Idolu a spus ca a cerut politistilor sa fie condus la spital pentru prelevarea probelor de sange, declarandu-se convins ca acestea vor arata ca nu a baut.
Pe langa functia de director al Aeroportului International Timisoara, Dan Idolu mai detine si functia de consilier municipal PSD.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006153 (s)