News Flash:

Dieta cu care poti avea o talie de viespe

21 Octombrie 2015
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
silueta
Dai jos cu ea 3-5 kilograme pe luna si, daca adopti obiceiuri alimentare sanatoase, nu le mai pui la loc.
In prima faza a dietei, care dureaza maximum doua saptamani, elimini alimentele ce contin zahar (cereale, cartofi, morcovi dulci, sfecla, porumb, orez, fructe), carnea graza, fainoasele, painea.
In faza II, ce poate dura doua, trei luni, in functie de greutatea la care vrei sa ajungi, reintroduci treptat alimentele interzise in faza I. Faza III e pentru toata viata si seamana cu faza II, dar te lasa, din cand in cand sa trisezi satisfacandu-ti cate un capriciu culinar.
 Zaharul brun e cel aflat in mod natural in fructe, unele legume si-n cereale. Daunator e cel continut de faina alba, cartofi, deserturile procesate, alcool.
 Grasimile binefacatoare sunt cele vegetale, continute de masline, rapita, nuci si cea din pestele gras. Rea pentru inima, dar si pentru silueta e grasimea animala, saturata, cea continuta de unt, lactate, carne.
 Carbohidratii prietenosi cu organismul gasim in cereale integrale, paine integrala, fructe, legume, orez brun, orz, fasole, linte, cartofi. Fereste-te de carbohidratii nesanatosi din paine alba, gagosi, chipsuri, prajituri.
Ce mananci
Iata un meniu pentru o zi in faza I:
 Mic dejun: oua si legume
 Gustarea de la ora 11: branza de vaci
 Pranz: supa, salata, piept de pui, un iaurt degresat
 Gustarea de la ora 17: legume sau piept de pui sau mozzarella
 Cina: peste, pui sau alta carne slaba, legume dupa pofta inimii si un iaurt degresat
Faci talie de viespe
In decursul fazei I, colaceii din talie se topesc. Explicatia sta in excluderea brusca din meniul zilnic a alimentelor cu indice glicemic crescut.
De ajutor pentru inima
Creatorul regimului South Beach a observat ca multi americani, innebuniti dupa fast-foos si dulciuri, au dezvoltat afectiuni cardiovasculare. Primul pas pentru o inima sanatoasa e renuntarea la carbohidratii rai, despre care Dr. Arthur Agatston vorbeste pe larg in cartea sa “Dieta South Beach”, disponibila si in librariile de la noi.

ce mananci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006111 (s)