News Flash:

Dieta care te scapa de cateva kilograme in doua saptamani

22 August 2016
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
slabire perfecta
In ce consta detoxifierea cu lamaie:
Este un plan simplu care se bazeaza pe efectele benefice ale lamaiei. Creatorul dietei de detoxifiere cu lamaie crede ca este cel mai eficient tratament pentru cele mai multe boli. Cand organismul tau scapa de toxine, imunitatea creste si corpul se poate vindeca mai rapid de diferite afectiuni. Detoxifierea cu lamaie se dovedeste a fi buna si pentru slabire.
Lamaia este fructul-minune al naturii. Este bogata in fibre dietetice, proteine, vitaminele C, A, B, Calciu, Magneziu, Mangan, Zinc, Fier, Fosfor, Potasiu, Colina si cantitati mici de carbohidrati si zahar. Deci, cu ajutorul lamaiei poti beneficia de o detoxifiere sanatoasa a corpului.
Detoxifierea cu lamaie consta in consumul de limonada. Este foarte simplu! Mai mult, trebuie sa urmezi detoxifierea cu lamaie timp de 10 zile.
Preparare
Prepara un amestec de suc de lamaie (2 linguri) cu piper rosu (1/10 lingura), sirop de artar pur (2 linguri) si apa (300 ml). Poti inlocui siropul de artar cu 300 ml de suc de trestie de zahar proaspat in aceeasi cantitate ca sucul de lamaie si piper rosu (macinat). Trebuie sa consumi intre 6 si 12 pahare de apa din aceasta bautura pe durata unei zile timp de 10 zile.
Tine minte:
Nu exista un program in functie de care sa consumi limonada. Sfatul este sa bei cate un pahar oricand simti ca iti este foame sau la doua ore.
Aminteste-ti sa nu mananci altceva solid sau semisolid, in timp ce urmezi detoxifierea cu lamaie.
Cu aceasta limonada, trebuie sa iei un laxativ de doua ori pe zi, dimineata si seara. Daca nu te simti confortabil asa, poti folosi sare de mare in fiecare dimineata.
Pentru a crea bautura cu sare de mare amesteca o lingura cu sare de mare si un litru de apa. Pentru beneficii insemnate, trebuie sa asiguri trei scaune pe zi.
Pregateste limonada proaspata in fiecare zi.
Inainte de a incepe dieta, redu cantitatea de alimente pe care le consumi, incat sa poti mentine dieta cu lichide.
Detoxifierea cu lamaie – beneficii
Ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Purifica fluxul sanguin.
Ajuta la curatarea rinichilor si a sistemului digestiv.
Ajuta la pierderea rapida in greutate.
Iti lasa o piele stralucitoare si sanatoasa.
Imbunatateste elasticitatea pielii.
Efecte adverse daca urmezi detoxifierea cu lamaie
Sa faci schimbari drastice in dieta si stilul tau de viata are si anumite efecte adverse.
Cum organismul tau elimina toxine, este posibil sa ai dureri de cap, ameteli, greata, oboseala.
Multi detractori se plang ca aceasta dieta creeza o deficienta de nutrienti si proteine in corp. De asemenea, multi experti in fitness si sanatate spun ca slabirea rapida poate duce la afectarea muschilor.
Daca nu urmezi o dieta sanatoasa sau un regim sportiv in general, este posibil sa te ingrasi la loc dupa ce termini aceasta dieta. Un plan restrictiv, care nu se termina asa cum trebuie, poate duce la o alimentatie nesanatoasa.
Ce sa mananci dupa 10 zile de dieta?
Dupa ce ai baut limonada timp de 10 zile, nu incepe sa te indopi cu alimentele solide obisnuite. Aceasta poate impiedica detoxifierea si poate crea un soc biologic pentru organismul tau. Deci, dupa cele 10 zile cu limonada, trebuie sa incepi sa bei suc de portocala in prima zi. A doua zi, alege supele de legume. A treia zi, poti manca ciorbe. Asteapta cateva zile pana sa incepi sa mananci normal.
Daca nu ai timp sa prepari limonada proaspata in fiecare zi, fa un amestec concentrat compus din parti egale de suc de lamaie si sirop de artar. Depoziteaza-l departe de lumina. Oricand ai nevoie sa-l bei, pune 4 linguri din amestec intr-un pahar si amesteca piper rosu cu apa pentru a crea magia.

preparare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006550 (s)