News Flash:

DEZVALUIRILE SOCANTE ale Mirunei Inel, salvamontista batuta crunt de un interlop la Straja: "M-a amenintat cu moartea daca spun ceva!"

8 Februarie 2016
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
miruna inel
Judecatoria Petrosani a admis propunerea de arestare preventiva a lui Sorin Constantin Palesica, interlopul care a lovit o tanara salvamontista intr-un bar din Straja.
"Instanta a deliberat, chiar a fost si pronuntata solutia pentru camera de consiliu. S-a admis propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani", a declarat, pentru voceastrazii.com, Cristina Iuliana Curuia, purtatorul de cuvant al Judecatoriei Petrosani.
La Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani vor ajunge luni, pentru audieri, toti cei care au fost martori atunci cand individul a lovit-o pe salvamontista. In acelasi timp, Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara a anuntat ca a sesizat Parchetul Militar Timisoara. Aceasta institutie va ancheta acum modul in care a reactionat jandarmul care se afla in bar in momentul agresiunii, dar nu a intervenit in apararea fetei.
Dezvaluirile victimei
Miruna Inel, salvamontista de 21 de ani, a povestit ce s-a intamplat incat a ajuns sa fie lovita pana cand si-a pierdut cunostinta.
"Acum sunt ametita si ma doare capul. Eram intr-un pub in Straja la ziua unui prieten. Acolo se afla un baiat care tipa foarte tare si eu i-am spus, politicos, sa nu mai tipe. El s-a enervat si a inceput sa ma agreseze. Mi-a dat o palma si un pumn in urma caruia am ramas inconstienta. Nu il cunosc, il stiu doar din vedere", a declarat Miruna, conform voceastrazii.com.
Pentru ca a intervenit in conflict, Sorin Palesica, 33 de ani, l-a lovit de cateva ori cu pumnul in fata si pe DJ-ul localului, dar si pe unul dintre chelneri.
Miruna spune ca ii este teama sa iasa din casa, intrucat cel care a agresat-o a amenintat-o cu moartea,
"Recunosc ca acum imi este teama sa ies din casa. Ma gandesc la amenintarile pe care mi le-a adresat. M-a amenintat cu moartea, ca nu am voie sa zic de el, de ceea ce mi-a facut", mai spune tanara salvamontista.
Constantin Sorin Palesica, recidivist, se afla la aceeasi masa cu Sorin Moldovan, un jandarm montan aflat in timpul liber, care nu a intervenit in conflict.
"Indiferenta jandarmului e clara! Adica tu fumezi mai departe! E strigator la cer, fiindca el e pus acolo sa ingrijeasca de ordine si disciplina, indiferent daca e in haine militare sau nu. Mi se pare o atitudine complet incorecta. Sunt sigur ca acel jandarm o cunostea pe Miruna si tu sa stai asa… asta denota, nici nu am cuvinte sa spun. E incompetenta si nesimtire! Sa stai tu, jandarm montan, langa colegul tau, cu care lucrezi… si inca mai si fumezi! Bei bere! Si fata aia e intinsa pe jos minute in sir! Noi vom face sesizare si la Jandarmeria Montana, ca nu putem lasa lucrurile asa", a declarat Mircea Opris, presedintele Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani din Romania.
sursa: ProTV.ro

judecatoria petrosani constantin palesica miruna inel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008144 (s)