News Flash:

DEZVALUIRI SOCANTE! Andreea Balan povesteste DRAMA traita cand era mica. Cum o chinuia tatal sau

22 Ianuarie 2017
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
balan
Tatal Andreei Balan a fost sever cu ea in copilarie, atunci cand a lansat-o in muzica, cu trupa Andre. Cantareata a dat noi detalii despre perioada in care era doar o copila.

Intrebata de fani de ce nu arata niciodata chipul fetitei sale, Andreea Balan a decis sa spuna adevarul. Cantareata a marturisit ca tatal ei o obliga sa faca lucruri care ei nu ii placeau.

“Nu-mi arat copilul deocamdata, nu stiu daca o sa o fac nici in viitorul apropiat sau indepartat pentru ca mi se pare ca trebuie respectat dreptul omului la intimitate. Fiind un bebelus… n-are cum sa hotarasca daca vrea sau nu sa apara. Cu ce drept arat eu bebelusul daca el nu vrea sa apara? De unde stiu ca mai tarziu copilul meu o sa-mi spuna “Dar eu n-am vrut sa apar, de ce m-ai aratat?” Pentru ca asa s-a intamplat si cu mine. Eu am fost luata, pusa pe scena si mi s-a spus ce sa fac, sa execut. Am fost un robotel care a executat ceea ce i s-a spus. Si poate la un moment dat nu voiam sa fac anumite lucruri, nu-mi placeau sau nu ma simteam confortabil, dar am fost obligata sa le fac. Si atunci nu-mi doresc sa am acelasi tratament si cu copilul meu”, a spus Andreea Balan.

sever copilul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007659 (s)