News Flash:

DEZVALUIRI INCREDIBILE despre Gyuri Pascu

5 Octombrie 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu
Ioan Gyuri Pascu facea, de cativa ani, parte dintr-un cult ostil medicinei moderne, cel al maestrului Dang, unde mergea si fosta sa sotie, Daniela Marin, ajunsa de altfel liderul miscarii in Romania. Fondat de un guru si vindecator nascut in Vietnam, cultul Dang are 3 milioane de practicanti raspanditi in lume. Adeptii imbina idei crestine si budiste generoase cu convingerea ca pot vindeca SIDA, cancerul si maladia Alzheimer.

Daniela Marin, fosta sotie a lui Gyuri Pascu, a capatat "darul vindecarii de la insusi maestrul Dang". Ea este liderul miscarii din Romania.

Un prieten foarte apropiat al actorului povesteste cum i-a schimbat viata lui Gyuri acest cult.

Dang si secta sa au fost tinta mai multor actiuni ale justitiei din Europa, in final maestrul fiind condamnat la 4 ani de inchisoare in Belgia. 
Autoritatile occidentale o considera o secta periculoasa in special prin practicile periculoase din domeniul ingrijirii sanatatii si prin fraudarea financiara a membrilor.

"Conform ideilor lor, sa te duci la doctori e pierdere de vreme pentru ca tot ce pot vindeca doctorii e corpul fizic, pe cand prin practicile cultului vindeci toate corpurile astrale pana la nivelul 7", explica prietenul lui Gyuri. Si continua: "Secta pretinde ca a fondat o medicina alternativa autosuficienta, care pe nivelul 2 al initierii poate vindeca Alzheimer si cancer, iar pe nivelul 3 al treptelor iluminarii pot diagnostica SIDA si suferintele psihice". Tinta suprema este nemurirea. Detalii, pe tolo.ro. 

Fosta sotie a lui Gyuri Pascu, Daniela Marin, rememoreaza, intr-o relatare pe blogul sau, noaptea in care a murit artistul, afirmand ca, la sosirea primei ambulante, acesta isi revenise complet si ca nu mai existau nici macar simptomele atacului de panica. Ea afirma, insa, ca din 13 septembrie artistul avea probleme la un picior, motiv pentru care mergea cu ajutorul carjelor, ca aceasta, diabetul si scaderea vederii erau singurele afectiuni pe care le recunostea si ca se temea de medici.

daniela marin alzheimer europa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006277 (s)