News Flash:

DEZVALUIRI INCREDIBILE! Cum a ajuns Adrian Sarbu o tinta a DNA - VIDEO

21 Martie 2018
1018 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian sarbu2

Fostul parlamentar Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, ca dosarele din media au fost facute la comanda, dand detalii despre dosarul MEDIAFAX, in care Adrian Sarbu a fost arestat si trimis in judecata.
"Stiti ca la un moment dat setea de sange a acestei masinarii a ajuns atat de mare incat ne-a facut tuturor dosare. S-a uitat in sanga, dreapta: Voiculescu, mort, Ghita, mort, Patriciu, mort, Adamescu, mort. Cine a mai ramas? Sarbu. Hai sa-l terminam si pe asta. Pur si simplu era ultimul dintre noi neterorizat mediatic", a declarat Sebastian Ghita, intrebat fiind de ce a ajuns Adrian Sarbu, patronul MEDIAFAX, o tinta.

Referitor la legatura dintre adresa de mail a lui Florian Coldea cu acest dosar, asa cum preciza fostul parlamentar intr-o inregistrare din 2017, Ghita a spus ca probabil era vorba despre date privind afacerile.

"Date despre afacerile, firmele, circuitele financiare ale lui Adrian Sarbu, primite de la diverse institutii, pe mana scurta, cum spunea si Portocala. (...) L-ati auzit sunand un sef de la Finante, pe un domn din asta acoperito-turnatoro-mafiot, un tip pe care-l chema Meirosu (?), pe care il si cunosc, si spunandu-i: „da-mi repede pe mana scurta, trimite-mi niste hartii despre firme, Ghita, conturi, whatever, ca sa le prind prin dosare”. (...)

Sebastian Ghita avea detalii inclusiv care este motivul pentru care nu a ajuns dosarul la DNA.

"Sarbu m-a acuzat de multe ori ca as fi avut influenta. Nu-i vorba de Parchet. La Adrian Sarbu controalele, actiunea, au pornit tarziu. Deja cei de la Antifrauda incepusera sa devina o institutie din punct de vedere fiscal, la concurenta cu DNA, motiv pentru care invidia doamnei Kovesi a dus la un dosar fals la seful Antifraudei. Era o invidie ca devenea mai prezenta in ziare Antifrauda decat DNA. Va aduceti aminte de Romeo Nicolae. Care a scapat, l-au achitat. Dar i-au falsificat un dosar. A venit un denuntator si i-au facut un dosar. Si de aceea, dosarul lui Sarbu nu a mai ajuns la DNA, ci a mers de la Antifrauda la Parchet, pentru ca cei de la Antifrauda nu erau bine vazuti de DNA. Ca era invidioasa doamna", a mai declarat Ghita, pentru Evenimentul Zilei.

Adrian Sarbu a fost arestat in anul 2015, sub acuzatia de instigare la evaziune fiscala. La vremea respectiva, patronul MEDIAFAX a acuzat ca dosarul sau este fabricat.

"Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita si a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gandul, Ziarul Financiar, institutii media pe care le-am construit in ultimii 25 de ani si pe care le-am mentinut independente politic.Scenariul pe care il executa procurorii, inspectorii DGAF, ANAF si politistii de urmarire penala, toti sprijiniti copios de SRI, urmareste punerea sub urmarire penala a unor persoane din managementul companiilor mele sub invinuiri neprobate, arestarea si fortarea lor sub santajul mentinerii in arest pentru a ma denunta drept marele instigator la evaziune fiscala si spalare de bani al Romaniei, asa cum Ponta a indicat in iesirile lui publice inca de acum 1 an. In plan public, informatii din dosar sunt transmise diverselor oficine de propaganda Pontaghita cunoscute sau acoperite, pentru a forta decizia judecatorilor care trebuie sa aprobe mandatul.

Un caz tipic de terorism de stat asupra unor institutii media impinse spre lichidare sau vanzare catre grupuri de interese politice, caz prezentat publicului drept o glorioasa actiune anti-evaziune si spalare de bani.

In aceste circumstante, singura mea aparare este evidenta bunului simt:

In ultimii 25 de ani, am avut sansa, puterea si talentul de a construi institutii private de statura publica, PRO TV, CME, Mediapro, Mediafax, etc, care au angajat zeci de mii de romani, oferindu-le oportunitatea unei cariere. Am respectat legile acestei tari, am promovat principii stricte de guvernanta corporatista si nu am incurajat niciodata spiritul infractional in companiile mele. Am creat generatii de profesionisti. Am lucrat simultan cu sute de manageri, delegand, impartind cu ei ideile mele si ceea ce am castigat. Am fost singurul roman care a avansat in pozitia de CEO al unei companii publice americane. Am creat sute de milioane de dolari valoare pentru actionarii mei si pentru mine. Companiile aflate sub controlul sau managementul meu au platit numai in ultimii zece ani sute de milioane de euro taxe catre statul roman.

Faptul ca am ajuns obiectul defaimarii unor impostori imbatati de putere nu ma emotioneaza. Cred cu tarie in statul de drept, in libertatea presei, in dreptul fiecarui om de a fi aparat de lege, dar si in obligatia fiecaruia de a se supune legilor acestei tari. Incepand cu mine. Preocuparea mea astazi este in primul rand mentinerea in activitate a companiei Mediafax si asigurarea unor conditii decente de munca pentru oamenii aflati sub o nedreapta presiune financiara si psihica in aceasta campanie de represalii", se arata in declaratia publica de la acea vreme a lui Adrian Sarbu.

Galerie Video


sebastian ghita adrian sarbu voiculescu ghita patriciu adamescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007533 (s)