News Flash:

Dezvaluiri incendiare despre moartea lui Nicu Ceausescu: „A fost ucis”

20 Noiembrie 2017
2084 Vizualizari | 0 Comentarii
nicu

Nicu Ceausescu a fost ucis de ultima sa iubita, Dana Radu, acuza Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu, intr-un interviu acordat unui post de televiziune, scrie realitatea.net.

Mircea Oprean a dezvaluit ca Dana Radu a fost membra a Securitatii. Soarta lui Nicu Ceausescu a fost una tragica, dupa moartea tatalui sau, in 1989. Ramas fara un domiciuliu stabil, Nicu a stat o perioada la o verisoara, dupa care „a cazut in mainile Danei Radu”, dupa cum precizeaza Oprean.

Oprean a insinuat ca Nicu Ceausescu a fost ucis in spitalul din Viena de catre iubita lui, Dana Radu, care colabora cu Securitatea si avea misiunea de a-l elimina pe acesta.

Dana Radu a fost ultima iubita a lui Nicu Ceausescu. Aceasta era fiica fostului secretar al CC al PCR, Constantin Radu. Nicu o cunostea pe Dana de dinainte de 1989, dar pana la eliberarea sa din inchisoare nu avusesera relatii foarte stranse cu aceasta. Nicu s ajuns sa locuiasca la Dana Radu acasa, in Primaverii, dupa ce a fost eliberat din inchisoare.

„Parerea mea este ca ea (Dana Radu – n. red) a avut o misiune sa faca lucrul asta!” Oprean povesteste despre un episod in care Nicu Ceausescu, internat fiind la Viena de ciroza, ar fi cerut ca dupa externare sa nu mai stea la Dana Radu, potrivit EVZ.ro.

„Copos ii pusese la dispozitie un apartament, dar mai trebuia sa-i puna faianta in bucatarie. Nicu a zis ca nu mai vrea faianta, vrea doar sa stea acolo, ca nu mai vrea sa stea la Dana! Ea a auzit toata discutia si in noaptea aceea, venele lui i-au explodat”, a precizat Oprean sustinand ca Nicu Ceausescu, care suferea de varice esofagiene, a primit alte medicamente in noaptea in care a murit, motiv pentru care a facut hemoragie interna.

Sursa: mesaj.md


nicu ceausescu ceausescu mircea oprean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005813 (s)