News Flash:

DEZVALUIRI EXPLOZIVE! Dani Otil povesteste pe Facebook cum a facut sex cu o necunoscuta in toaleta unui restaurant. "Si-a dat chilotul la parte si..."

4 Mai 2016
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
dani otil2
Dani Otil este un mare cuceritor, insa putine sunt femeile care cu adevarat au ocupat un loc special in inima lui, una din ele fiind, de altfel, Mihaela Radulescu. Acelasi mesaj a vrut si prezentatorul TV sa-l transmita intr-o postare pe Facebook, ocazie cu care a povestit ceea ce se vrea a fi una din escapadele sale sexuale cu oadmiratoare, care s-ar fi petrecut chiar intr-un loc public. Mai exact,partida de amor s-a petrecut la restaurant.

«Sa mi-o tragi e usor. Sunt barbat. Fa-ma sa te si tin de mana! Am plecat spre baia restaurantului amandoi, pentru ca mi-a facut ea semn discret. Putea sa vrea orice: un foc, o barfa despre un zvon, numarul prietenului meu… nu ne stiam prea bine. Nu a zis ce vrea, dar am inteles dupa felul cum ma ghida spre toaleta fetelor. Isi agatase degetul aratator in buzunarul blugului meu cum se agata carligul in gura pastravului. Incepuse drilul. M-a prins. Eram in juvelnic.

A inchis usa. S-a aplecat peste chiuveta, si-a tras chilotul la o parte… ma privea in oglinda fix in ochi si nu ma lasa sa ma uit altundeva decat la ea. A fost intens. Eram intr-un film. Singurele lucruri care imi aminteau ca nu e chiar asa: fas-fasul regulat de la odorizantul programabil de sub chiuveta si doi ospatari care vorbeau sub geamul baii despre Sumudica. Am iesit. La masa am inteles ca treaba cu chilotul tras intr-o parte era doar film…bucata de material care ar incapea lejer intr-o nuca era indesata deja in poseta. "Si asa chilotii sunt leoarca…decat sa racesc…" - spuse ea ranjind ca o leoaica bucuroasa ca si azi puii ei au mancat.

Ratza mea era sleita in farfurie. Nici dorada ei nu se simtea prea bine. Bleah! - gusturile astea nu se potrivesc deloc. nici nu aveau cum sa se intalneasca. Atunci mi-am dat seama ca noi doi nici nu ne-am sarutat. Nu-i bai. Pana la desert stiau toate prietenele ei ca ne-am tras-o. La cafea stia si fostul iubit. La nota cred ca stia si ma-sa. Ce nu stie nimeni… e ca noi nu ne-am sarutat… si nici nu ne-am tinut de mana…», a povestit Dani Otil prietenilor sai virtuali. 

dani otil mihaela radulescu admiratoare chilotul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008375 (s)