News Flash:

DEZASTRU pe o autostrada din Cehia! Zeci de masini si camioane s-au ciocnit intr-un carambol teribil - VIDEO

17 Ianuarie 2018
1033 Vizualizari | 0 Comentarii
accident cehia 1

Un grav accident rutier s-a intamplat din cauza conditiilor meteorologice pe autostrada care leaga Praga de Brno.

Zeci de autoturisme si camioane au fost implicate intr-un carambol fara precedent in Cehia, iar mai multe persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Irinel Ciurus, un sofer roman, a filmat groaznicul accident din Cehia. Imaginile inregistrate, dar si fotografiile multe pe care le-a facut, le-a urcat pe pagina sa de Facebook.

Prietenii romanului au reactionat imediat la postare si l-au intrebat speriati daca a patit ceva.

Din fericire, se pare ca soferul roman nu a fost ranit in urma carambolului de pe autostrada ceha.

“Dezastru, frate, nenorocire”, a spus soferul roman, care a reusit sa inregistreze si sa posteze pe Facebook primele imagini de la accident.

Conform primelor informatii publicate de politia ceha, cauzele care au dus la producerea acestui accident sunt gheata de pe carosabil, zapada si vantul puternic care au lovit Cehia.

Politistii Biroului Rutier Iasi au fost sesizati despre faptul ca pe soseaua Bucium, din municipiul Iasi, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din verificari a rezultat ca un tânar, de 17 ani, în timp ce ar fi condus un auto pe DN 24, dinspre Iasi catre Paun, ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, ar fi patruns pe sensul opus si ar fi intrat în coliziune cu 3 autoturisme parcate pe marginea partii carosabile.

Din verificarile efectuate s-a stabilit ca tânarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de conducere fara permis de conducere. Conducatorul auto a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarile continua.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)